Woonplatform met een missie

Wij geloven dat de grootste stap in het leven zorgeloos zou moeten zijn

Daarom helpen wij wonend Nederland de keuze te maken die het beste bij hen past. Ongeacht de stand van de woningmarkt. We begrijpen dat dit niet altijd makkelijk is. Dus maken wij daar waar wij kunnen, het verschil. Voor iedereen die een stap op de woningmarkt wil zetten.

716mln.bezoeken op funda
4:34gemiddelde bezoekduur in minuten
op funda
96%van het Nederlandse aanbod staat op funda
Bekijk funda's mijlpalen van 2023

Het kopen of verkopen van een woning is een grote stap die consumenten gemiddeld maar één keer in de acht jaar zetten. Wij geloven dat die stap zorgeloos zou moeten zijn. En dat de makelaar hier een cruciale rol in speelt.

Joost DopCEO van funda
Lees meer

Grip op wonen

We bieden kopers, verkopers en huiseigenaren grip op wonen. Door met overzicht en inzicht te laten zien wat er mogelijk is op de woningmarkt. En door de makelaar centraal te stellen voor advies op maat. Ook bieden we adverteerders de mogelijkheid om in te haken op relevante momenten in de woonreis, zodat we consumenten op zoveel mogelijk momenten een stap vooruit kunnen helpen.

Funda maakte onze zoektocht makkelijker, maar de makelaar was essentieel bij het kopen van de woning. Wij hebben gewoonweg te weinig kennis om een weloverwogen besluit te nemen in deze moeilijke woningmarkt.

Ping en Sanderuit Landsmeer
Lees meer

De expertise van de makelaar is en blijft onmisbaar

Opgericht door makelaars, zijn we al decennialang de grootste speler op de markt. Daar zijn we trots op. We zijn er voor de makelaar die net als wij vooruit wil. Die ons podium pakt om kopers en verkopers echt verder te helpen. Daarom werken we vanuit een heldere belofte: funda biedt het podium voor de succesvolle makelaar.

Funda en de makelaar vullen elkaar aan: funda biedt alles wat je als consument nodig hebt om je te oriënteren, en de makelaar biedt de persoonlijke begeleiding die zorgt voor het doorslaggevende succes.

Marlies PostMakelaar - Thoma Post Makelaars
Lees meer

Plek waar medewerkers zichzelf kunnen zijn

Onze aandacht voor medewerkers draagt bij aan een fijne werkcultuur. En aan mooie resultaten in ons jaarlijkse medewerkerstevredenheidsonderzoek: 85% van de medewerkers voelt zich verbonden met directe collega’s en 82% voelt zich vrij om zichzelf te zijn bij funda. Resultaten waar we trots op zijn.

140medewerkers in dienst
84%is trots om bij funda
te werken
25verschillende nationaliteiten

Maatschappelijke impact

Met miljoenen bezoekers spelen we een belangrijke rol in de Nederlandse maatschappij. Daarom kijken we actief naar mogelijkheden om onze impact te vergroten, bijvoorbeeld met het nieuwbouwproject Alles op een Rijtje of via sociaal-maatschappelijke initiatieven.

De mensen achter funda

Actueel