Erf op de Wierde

Adorp
Van € 325.500 tot € 395.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 12 (geen beschikbaar)

Project Erf op de Wierde

Vrij wonen in Adorp! Project in voorbereiding - binnenkort in verkoop.

Wil je graag vrij wonen, maar ben je ook gehecht aan de stad? In Adorp, net boven Groningen, worden in Erf op de Wierde 12 royale half-vrijstaande-woningen gerealiseerd op een prachtige ruimtelijke locatie aan de rand van het dorp. Alle woningen worden gebouwd volgens de nieuwste BENG-eisen en zijn daarmee helemaal klaar voor de toekomst. BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. Hier woon je duurzaam, in een heerlijk groene omgeving en precies zoals jij het wilt!

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite

Woningtypes
De drie woningtypes in Erf op Wierde zijn een verademing wat betreft ruimte en comfort. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde, dus aan de tuinkant heb je plek voor een sfeervolle leefkeuken waar je gezellige uurtjes samen door kunt brengen. Er zijn drie ruime slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Heb je daar niet genoeg aan? Dan biedt de ruime tweede verdieping de mogelijkheid voor één of zelfs twee extra (slaap)kamers.

- Delphinus -
Ben je op zoek naar een ruime betaalbare woning met een grote tuin en uitbreidingsmogelijkheden? En wil je je maandelijkse woonlasten laag houden? Dan is woningtype Delphinus precies wat je zoekt.

- Delphinus XL -
Wil je graag extra leefruimte, zowel binnen als buiten? De Delphinus XL heeft een royaal woonoppervlak van circa 144 m² en staat op een riante kavel van ruim 400 m², met een extra diepe achtertuin op het westen.

- Centaurus -
Net even een andere twist? De Centaurus biedt een gevarieerde aanblik door de speelse afwisseling met de half-vrijstaande-woningen voorzien van een dwars- of langskap. De woningen met dwarskap zijn extra ruim op de tweede verdieping.

Wat elke typering te bieden heeft bij Erf op de Wierde:
- Woningen voldoen aan de BENG-norm (Bijna Energie Neutraal Gebouw) – lage energiekosten
- Vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping
- 3 ruime slaapkamers en badkamer
- Inclusief sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch serie O.Novo
- Balansventilatie voor een optimaal binnenklimaat
- Duurzame lucht-water-warmtepomp en 13 zonnepanelen!
- Diverse uitbreidingsmogelijkheden

Foto's

Omgeving

Erf op de Wierde ligt aan de rand van het authentieke Adorp, een klein wierdedorp met ca. 700 inwoners. Aan de Vang, waar ooit fanatiek gevoetbald werd, komen straks twaalf ruime twee-onder-één-kapwoningen. Voor de basisschool en het kinderdagverblijf hoef je het dorp niet uit en er is een mooie natuurspeelplaats waar de kinderen zich kunnen uitleven. En heb je zin om de stad even op te zoeken? Met de auto, de trein of de fiets ben je er zo!

’s Ochtends word je heerlijk rustig wakker in een landelijke omgeving, heb je alle tijd om de kinderen naar school te brengen of de hond uit te laten en ben je met de auto of trein zo in de stad. Het centrum van Groningen ligt een kleine 9 kilometer verderop en Winsum slechts 7km. Pak je de fiets dan ben je in een klein half uurtje al in de Groninger binnenstad, ook als je eens wilt shoppen of afspreken met vrienden!

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 12 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Erf op de Wierde

Van € 325.500 tot € 395.000 v.o.n.