Dockside fase 2

Alkmaar Verkoop gestart
Van € 248.000 tot € 599.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 45 (45 beschikbaar)
  • Wonen 50 tot 104 m²
  • Aantal kamers 2 tot 4

Project Dockside fase 2

30 september 2021 start verkoop Dockside II.

Dockside II is de tweede fase van het succesvolle Dockside in Alkmaar. Dockside II bestaat uit 45 appartementen van circa 49 tot 104 m2 midden in het centrum van Alkmaar. Er is keuze tussen twee-, drie- en vierkamerappartementen verdeeld over vijf woonlagen. Elk met een eigen karakter. De appartementen beschikken over royale privébuitenruimtes, er is veel variatie in ligging en oppervlaktes tot circa 95 m2. Alle woningen worden duurzaam opgeleverd. Ze beschikken over een warmte terugwininstallatie en worden aangesloten op het stadswarmtenet van HVC.

Wil je wonen aan de levendige Kwakelkade of liever aan de waterkant? Of kies je voor één van de ruime begane-grondwoningen met een tuin? Ontdek de mogelijkheden van de zes woningtypes. De appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt met veel oog voor kwaliteit en liggen volop in het groen, dankzij de royale raampartijen is het binnen opvallend licht.

Tevens wordt er onder het Dockside complex een ondergrondse parkeergarage gerealiseerd. De appartementen worden verkocht exclusief een parkeerplaats, wanneer je een parkeerplaats wenst is dit optioneel erbij te kopen voor een koopsom €27.500,- v.o.n.

Voor de sociale woningen tot een prijs van €248.000,- v.o.n. gelden specifieke toewijzingscriteria, zie hiervoor het document selectie en toewijzing sociale woningen op de projectwebsite.

Let op: na een overweldigend aantal inschrijvingen tijdens de voorinschrijving geldt voor de woningen op de bovenste verdieping een vanaf prijs, dit betreft bouwnummer 401, 402, 403, 404, 405, 406 en 407. Dit houdt in dat na de inschrijfperiode de kandidaten die zich voor deze woningen hebben ingeschreven per mail een biedingsformulier ontvangen om een bod uit te brengen.

Meer informatie waaronder de woningzoeker, prijslijst, brochure, verkooptekeningen, technische omschrijving, Q&A, document selectie en toewijzing sociale woningen zijn te vinden op de projectwebsite van Dockside II.

Heb je interesse in de woningen in Dockside II. Schrijf je dan nu in via de projectwebsite! Je kan je inschrijven t/m 7 oktober 2021, wanneer je je na deze datum inschrijft kom je automatisch op de reservelijst. Mochten er vragen zijn, neem dan contact op met ons kantoor via 072-5114318 of

Planning
• Start verkoop: 30 september 2021
• Planning omgevingsvergunning onherroepelijk: eind 2021 onder voorbehoud van
bezwaar en snelheid van de gemeente
• Planning levering aan kopers: Aansluitend op onherroepelijk worden
omgevingsvergunning
• Planning sloop en bouwrijp: Q1 2022
• Planning oplevering: eind 2023

Foto's

Omgeving

Thuis in Alkmaar
Hoe heerlijk is het als je aan het einde van de dag vanuit je appartement snel op het water bent? In Alkmaar vaar je door de sfeervolle grachtjes van de oude stad, kun je barbecueën aan de singel of bel je aan bij de ijssalon aan het water. Ook fijn: wandelend over de voetgangersbrug de markt op, of een drankje drinken op het Waagplein. Het nieuwe poppodium, filmhuis en bioscoop zijn slechts drie minuten fietsen en in de zomermaanden ligt het Stadsstrand bijna voor de deur.

Bereikbaarheid
- 5 minuten lopen naar het historische centrum van Alkmaar
- 15 minuten lopen naar het station
- 30 minuten fietsen naar het strand (Egmond aan Zee of Bergen aan Zee)
- 30 minuten autorijden naar Amsterdam

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop september 2021
Verwachte oplevering december 2023

Woningtypen

Van de 45 huizen in dit project zijn er nog 45 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Dockside fase 2

Van € 248.000 tot € 599.000 v.o.n.