Vroonermeer Noord fase 4B, vrije kavels, Het Eiland

Alkmaar Oplevering gestart
Van € 360.500 tot € 376.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 6 (6 beschikbaar)
  • Wonen 140 tot 250 m²
  • Aantal kamers 7
  • Perceel 492 tot 545 m²

Project Vroonermeer Noord fase 4B, vrije kavels, Het Eiland

LET OP: ALLE KAVELS ZIJN ONDER OPTIE!

Het betreft hier een bouwkavel!

Uw eigen droomhuis bouwen?
Als u er altijd van heeft gedroomd om uw eigen huis te bouwen, laat uw droom dan uitkomen! Ontwerp en bouw uw eigen huis op een fantastische locatie in Vroonermeer-Noord.

In Vroonermeer-Noord, gelegen aan de noordkant van Alkmaar en grenzend aan St. Pancras, is een groene en duurzame wijk gerealiseerd met een grote verscheidenheid aan woningen. De wijk grenst aan de oostkant aan een grote waterplas (de Vroonerplas) en aan de westkant aan een recreatieve groenstrook.

Duurzaamheid is een belangrijk item voor de toekomst, Vroonermeer-Noord voorziet u hierin en is een wijk waar duurzaamheid centraal staat. De wijk wordt voorzien van een warmtenet voor verwarming en warmtapwater en heeft daarom geen gasnet. De opwekking van duurzame energie door middel van bijvoorbeeld zonnepanelen wordt gestimuleerd. De gemeente Alkmaar ondersteunt de ontwikkeling als duurzame wijk.

VBE biedt in fase 4B in totaal zes vrije bouwkavels te koop aan:

• Kavel 24: 494 m², gelegen aan het water/Reijersgroet, koopprijs € 366.000,-.
• Kavel 25: 511 m², gelegen aan het water/Reijersgroet, koopprijs € 360.500,-.
• Kavel 26: 545 m², gelegen aan het water/Reijersgroet, koopprijs € 376.000,-.
• Kavel 27: 524 m², gelegen aan het water/Reijersgroet, koopprijs € 370.500,-.
• Kavel 28: 492 m², gelegen aan het water/Reijersgroet, koopprijs € 366.000,-.
• Kavel 29: 507 m², gelegen aan het water/Reijersgroet, koopprijs € 370.500,-.

De kavels variëren in grootte vanaf 492 m² t/m 545 m².
Koopsommen vanaf € 360.500,- tot € 376.000,- kosten koper, inclusief 21% BTW.

BELANGRIJKE INFORMATIE!
Indien u interesse heeft in een kavel, dan kunt u zich inschrijven middels het INSCHRIJFFORMULIER. Dit formulier kunt u downloaden via de website van Stefan de Vries Makelaar. Onder het kopje “Brochure” staan alle benodigde stukken, waaronder het inschrijfformulier.
INSCHRIJVEN VIA DE BUTTON “INSCHRIJVEN” OP DEZE SITE IS NIET VOLDOENDE!

Het inschrijfformulier dient uiterlijk op 1 maart 2022 om 17.00 uur binnen te zijn bij het kantoor van Stefan de Vries Makelaar. Niet tijdig ontvangen inschrijvingen zijn ongeldig en worden niet in behandeling genomen. Per huishouding is maximaal één inschrijving mogelijk.

Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor een specifieke bouwkavel, dan zal Erkamp Boot & Willemsen Notarissen te Alkmaar een loting verrichten. Ook zal de notaris per kavel een reservelijst opmaken. Indien u voor een bouwkavel in aanmerking bent gekomen, dan zult u hiervan schriftelijk op de hoogte worden gebracht. Ook degenen die op de reservelijst worden geplaatst zullen een email ontvangen dat zij als reserve-kandidaat staan genoteerd. Indien een bouwkavel eventueel weer beschikbaar komt, dan wordt deze aangeboden aan de eerstvolgende gegadigde op de reservelijst.
Indien u niet in aanmerking komt voor een kavel, dan ontvangt u hiervan binnen twee weken na de loting een bericht via uw email.

In tegenstelling tot de verkoopprocedure van de kavels van fase 4A hoeft u bij de inschrijving van de kavels van fase 4B géén menukaart in te leveren. De koper van een bouwkavel met een hoog ambitieniveau voor een duurzame zelfbouw kan een bedrag van maximaal € 10.000,- incl. BTW retour op de grondprijs ontvangen van de gemeente Alkmaar. Nadat u een bouwkavel toegewezen hebt gekregen kunt u de menukaart "Duurzame zelfbouw" invullen. De gemeente zal vervolgens de menukaart beoordelen en verder met u afwikkelen.

Alle beschikbare documentatie omtrent de kavels en de verkoopprocedure kunt u downloaden via de site van Stefan de Vries Makelaar. Mocht u na goed inlezen van de stukken toch nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met het kantoor van Stefan de Vries Makelaar via de email of telefoonnummer 072 - 512 12 53.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: oplevering gestart
Start verkoop februari 2022
Start bouw maart 2023
Start oplevering maart 2023

Woningtypen

Van de 6 huizen in dit project zijn er nog 6 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Vroonermeer Noord fase 4B, vrije kavels, Het Eiland

Van € 360.500 tot € 376.000 v.o.n.