Larense Veld fase 3

Almere
Van € 363.000 tot € 525.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 56 (geen beschikbaar)
  • Wonen 132 tot 166 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 132 tot 282 m²

Project Larense Veld fase 3

De verkoop is gestart en de inschrijving is gesloten. Alle woningen staan onder optie.
Als u interesse heeft kunt u zich nog inschrijven via de projectwebsite en u kan dan op de reservelijst worden genoteerd.

Larense Veld 3e fase

Deze derde en laatste fase zal bestaan uit 56 ruime, gasloze en duurzame woningen, onderverdeeld in 12 twee-onder-één-kapwoningen en 44 eengezinswoningen. Het mooie ontwerp van het plan en de woningen in de populaire jaren dertig stijl, is wederom van Schippers Architecten BNA te Den Haag. Naast de ruim opgezette verkaveling en de inrichting van de woningen is er ook weer extra aandacht besteed aan de architectuur welke mooi aansluit op de woningen in de eerste en tweede fase.

Duurzaam en gasloos wonen maar geen dure stadsverwarming
Net als in de eerdere fasen zullen de woningen niet op aardgas worden aangesloten en beschikken ze over een eigen lucht-water-warmtepomp. Daarnaast zullen de woningen ook nog eens energieneutraal met een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0,0 worden gerealiseerd. Dit betekent bij een aantal banken een extra financieringsruimte en/of rentekorting op de hypotheek. Zo is uw nieuwe huis helemaal voorbereid op de toekomst.

Extra ruime en complete gezinswoningen
Enkele rij- en hoekwoningen hebben een breedtemaat van ca. 5,40 meter en zijn minimaal 132 m2 groot. De overige rij- en hoekwoningen hebben een breedtemaat van maar liefst 6 meter en zijn minimaal 148 m2 groot.

De twee-onder-één-kapwoningen zijn eveneens ca. 6 meter breed en hebben een woonoppervlakte van minimaal 159 m2. Deze woningen staan op een ruime kavel en beschikken over een parkeerplaats op eigen erf.

Alle woningen worden in de basis voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, luxe tegelwerk en sanitair en er wordt een aanbieding gedaan voor een complete keuken.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 56 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing