Nobelhorst - Aan het Bos

Almere
Van € 480.000 tot € 685.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 29 (2 beschikbaar)
  • Wonen 126 tot 161 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 112 tot 279 m²

Project Nobelhorst - Aan het Bos

In het buurtje Aan het Bos woon je altijd dicht bij het water en de natuur. Hierdoor leef je écht met de seizoenen. Je buren ontmoet je tijdens een wandeling, op één van de centrale plekken in het dorp. Kinderen spelen hier heerlijk buiten dankzij de autoluwe straten. En ook voor vogels en vlinders is hier volop ruimte in de verschillende struiken en nestkassen. Een netwerk van wandel- en fietsroutes nodigt uit om het buurtje te verkennen.

De planning is om in de tweede helft van 2023 te starten met de bouw.

In Het Marktdorp koop je een compleet koophuis. Dit betekent dat het huis in de basis al is uitgerust met een luxe Siematic keuken, badkamer en duurzame maatregelen.
De Siematic keuken is uitgerust met een granieten werkblad en luxe apparatuur, zoals een combi-oven, koelkast met vriezer, vaatwasser en een Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigunit. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, ruim Villeroy & Boch badkamermeubel, spiegel met verlichting en elektrische radiator. Ook is de badkamer uitgevoerd met donkergrijze vloertegels van 60×60 cm en witte wandtegels van 30×60 cm tot aan het plafond. Evenals de keuken kun je de badkamer naar eigen wens upgraden met je eigen keuzes.

De huizen liggen heerlijk tussen al het groen én aan de ruime laan met Dorpsroute die Nobelhorst met elkaar verbindt. Het vele groen voor de deur is als het ware een natuurlijke verlenging van jouw voortuin. Een brede bomenrij creëert een natuurlijke afscheiding van de laan en de dorpsroute. Zo woon je prachtig in het groen én super centraal!

Architectuur
In Aan het Bos is je huis rondom verbonden met het groen. De sfeervolle keuzes in ontwerp, materiaal en kleur van de huizen zorgen voor eenheid met de natuur. Dat zie je bijvoorbeeld terug in het afwisselend gebruik van verschillende soorten klimmend groen op de gevel, een veranda of pergola aan huis. Alle huizen die beschikken over een kopgevel krijgen één of meerdere nestkasten.

Klaar voor de toekomst
De buurt en de huizen zijn helemaal klaar voor de toekomst. Zo houden we bij de inrichting van de openbare ruimte rekening met klimaatveranderingen (hitte, droogte en extreme regenbuien).

Ook zijn alle huizen voorzien van de beste isolatie, een luchtwaterwarmtepomp én zonnepanelen. Daarbij krijgt ieder huis een warmteterugwinsysteem. Een comfortabele en energiezuinige bijkomstigheid, waardoor je geen last hebt van tocht en roosters in de kozijnen.

Ieder huis wordt standaard voorzien van 3 zonnepanelen op het dak. Het aantal zonnepanelen kun je uiteraard uitbreiden naar jouw wens en dakruimte.

Het landschap is overal
Natuurlijk spelen en ontmoeten
Naast een netwerk van wandel- en fietsroutes zijn er verspreid door de buurt speelplekken van natuurlijke materialen die uitnodigen om heerlijk te ravotten. Hier mogen je kleren vies worden. De auto is hier te gast wat zorgt voor een veilige speelomgeving.

Autoluwe straten
In Aan het Bos woon je in autoluwe, groene straten. Auto’s worden geclusterd geparkeerd in een parkeerbos, soms op enige afstand van de huizen. De parkeerbossen worden rijk aangeplant met verschillende bomen en struiken die passen bij het beeld van een bos. Dit betekent dat er in bepaalde periodes bijvoorbeeld bloesem op de auto’s kan vallen en dat er besjes op de straat liggen, maar dat hoort bij wonen Aan het Bos.

Buurtschappen
Wat Nobelhorst, en daarmee ook Het Marktdorp, écht bijzonder maakt, is dat je hier ruimte krijgt voor initiatief. Als je in Nobelhorst woont, word je automatisch lid van een buurtschap. Elk buurtschap heeft een eigen buurtkavel. De bewoners die bij het buurtschap horen, bepalen wat ze met de kavel doen. Een moes- of bloementuin? Of wordt het een speeltuin, buurtbos of buurtschuur? Een combinatie kan ook.

De programmering, exploitatie en het onderhoud doe je samen met je buren.
Zo bouw je sociale contacten op en kun je als buurtschap ook samen diensten of producten inkopen. Via het buurtschap organiseer je ook gemakkelijker gezamenlijke activiteiten of evenementen. Zoals een buurtfeestje of een buurtbarbecue.

THUIS de showroom
Je koopt een huis inclusief keuken en comfortabele badkamer die je naar eigen wens kunt aanpassen. Waarbij je natuurlijk je eigen stijl - en sfeerkeuzes maakt. Dit doe je tijdens een bezoek aan THUIS de showroom in Utrecht.

Hier krijg je, na aankoop van jouw complete huis, een persoonlijke uitnodiging voor. THUIS de showroom biedt jou alle hulp die nodig is om beslissingen te nemen en je vindt alles onder één dak. Van keukens, badkamers en binnendeuren, maar als je wil ook voor vloer- en wandafwerking en raamdecoratie.

Meer informatie over Nobelhorst?
Kom langs in de informatieschuur van Nobelhorst (Nobellaan 13A). De informatieschuur is elke zaterdag en elke laatste zondag van de maand geopend van 10:30 uur tot 13:30 uur.

Foto's

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Van de 29 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Nobelhorst - Aan het Bos

Van € 480.000 tot € 685.000 v.o.n.