Kloppend Hart Terrasappartementen

Alphen aan den Rijn Bouw gestart
€ 599.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 40 (geen beschikbaar)
  • Wonen 182 m²
  • Aantal kamers 4

Project Kloppend Hart Terrasappartementen

Alle Appartementen zijn verkocht, de bouw is in volle gang!
Wij wensen alle kopers van dit project heel veel woonplezier in hun toekomstige nieuwe woning!

U zoekt een ruime, moderne en duurzaam appartement in Alphen aan den Rijn?
Dan biedt het project Kloppend Hart u meerdere mogelijkheden.

Bouwnummer 26, een prachtig appartementen, u stapt vanuit de parkeergarage in de lift en u stapt uit in uw eigen appartement op de woonverdieping!

Geweldige terrasappartementen
Uitkijkend over de polder Kerk en Zanen worden er 40 luxe en zeer duurzame terrasappartementen gebouwd. Zo ontstaat een gevarieerd aanbod van ruime appartementen met een groot en groen terras over de gehele breedte van de woning. Een aantal terrassen zijn ruim 5 meter breed, maar het merendeel beschikt over een terras van bijna 11 meter breed. De extreem duurzame appartementen variëren in afmeting van 93 tot 190 m2. De woningen worden geleverd met een eigen parkeerplaats en fietsenberging in de parkeergarage onder het gebouw.

Kloppend Hart – Alphen aan den Rijn
In het laatste deel van de wijk Kerk en Zanen in Alphen aan den Rijn komt een bijzonder duurzaam ‘Puur Wonen’ woonconcept. Een zeer gevarieerd en bijzonder plan met terrasappartementen, zeer royale waterwoningen en riante geschakelde en vrijstaande villa’s met de hoogst haalbare duurzaamheid.

Gasloos en energieneutraal wonen in Alphen aan den Rijn.
In Kloppend Hart zijn een groot aantal bijzondere maatregelen genomen om de doelstellingen van extreem duurzaam en
tegelijkertijd comfortabel wonen mogelijk te kunnen maken. Dit betekent dat uw woning in de basis ongeveer evenveel energie oplevert als hij verbruikt. Extreem energiezuinig begint met een uitzonderlijk ontwerp. In het ontwerp is daarom bijzondere aandacht besteed aan het verminderen van de energievraag voor het verwarmen (‘s winters) en het koelen van uw woning (‘s zomers).

Heeft u interesse? U kunt zich bij ons aanmelden in onze Woningwinkel aan de Julianastraat 133 te Alphen aan den Rijn, mail of bel ons op 0172-434561.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop september 2018
Start bouw maart 2019

Woningtypen

Van de 40 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Kloppend Hart Terrasappartementen

€ 599.000 v.o.n.