Havensuites

Alphen aan den Rijn Verkoop gestart
Van € 465.000 tot € 610.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 43 (geen beschikbaar)
 • Wonen 99 tot 134 m²
 • Aantal kamers 3 tot 4

Project Havensuites

DE BOUW GAAT STARTEN!

Baronie Haven
Het is heerlijk wonen in Baronie Haven. Gelegen direct aan de Rijnhaven en dus in directe verbinding met de Oude Rijn. Uitzicht op het water en de boten, horeca, winkels en gezelligheid van De Baronie om de hoek. Waar enkele jaren geleden op deze locatie nog veel bedrijvigheid was, wordt het gebied Baronie Haven nu stap voor stap getransformeerd van een bedrijventerrein tot een bruisend stads woon-werk- en winkelgebied met een moderne recreatiehaven.

Het Project
Wonen in Baronie Haven, dat is resideren met comfort en luxe. Op deze unieke plek worden drie projecten ontwikkeld, alle met een eigen identiteit en fantastische uitstraling. Met de Rijnhaven letterlijk voor de deur en de mogelijkheid van een ligplaats in de haven, maakt wonen op deze plek dé ideale thuiskomhaven. Bij mooi weer vaar je op een dag met jouw vrienden op en neer naar het Braassemermeer en de Kagerplassen of ga je op vakantie met de boot vanuit jouw appartement. Dat is toch echt genieten!

De Appartementen
Havensuites is een 10 verdiepingen tellend gebouw met 41 luxe appartementen en twee schitterende penthouses gelegen direct aan de Rijnhaven. Alle appartementen en penthouses beschikken over een fijne buitenruimte met ideale zonligging. De groottes van de appartementen lopen uiteen van 78 m² tot 179 m².

Prettig is dat als je thuiskomt met de auto, parkeert in de afgesloten garage en vanuit de garage met de lift naar jouw eigen appartement gaat.

Wonen in De Havensuites is comfort en duurzaamheid bij elkaar. Zo zijn de appartementen volledig voorzien van vloerverwarming, isolatie op een hoog niveau én nu er zonder gas gebouwd wordt krijgen de appartementen ook een warmte-koude installatie. Prettig voor in de zomer, want je krijgt dan ook een paar graden koeling in jouw appartement.

Wonen op een fantastisch mooie plek in Alphen aan den Rijn, dat doe je in: De Havensuites.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2021

Woningtypen

Van de 43 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Sloep (99 m²)

  Portiekflat Van € 465.000 tot € 470.000 v.o.n.
  • wonen 99 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Vlet (134 m²)

  Portiekflat Van € 595.000 tot € 610.000 v.o.n.
  • wonen 134 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Verkoopmakelaars

De Koning makelaars - ERA én NVM

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0172-427300

Deerenberg & Van Leeuwen Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 16:00
Bel 0172-472651
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing