Dorpshuisplein te Amerongen

Amerongen Verkoop gestart
Van € 598.000 tot € 630.275 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 6 (geen beschikbaar)
  • Wonen 165 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 287 tot 302 m²

Project Dorpshuisplein te Amerongen

Op zaterdag 1 februari a.s. houdt d'Amerongers weer een open huis in Fietscafé De Proloog (Allemanswaard 27, Amerongen) tussen 11.00 en 13.00 uur. Alle woningen worden nu aangeboden inclusief keukenwaardecheque van € 4.000,- of € 5.000,- incl. BTW.

Start bouw planning Q1 2020.
Wordt u de 4e koper waardoor de bouw gaat beginnen?
Graag informeren wij u in een persoonlijk gesprek over deze fraai gelegen levensloopbestendige, duurzame 'nul op de meter' nieuwbouwwoningen. Nog slechts enkele woningen te koop.

D’Amerongers is de gezamenlijke projectnaam voor de drie deelprojecten Allemanswaard, Breeakker en Dorpshuisplein. Allen gelegen in Amerongen.

Waar liggen d’Amerongers?

D’Amerongers bestaat uit de drie deelprojecten: Allemanswaard, Breeakker en Dorpshuisplein. Op dit moment liggen de terreinen braak.

- Deelproject Allemanswaard ligt ten westen van de Koenestraat, centraal in Amerongen. Tussen de Prinses Beatrixlaan en plein Allemanswaard in.
- Deelproject Breeakker ligt ten oosten van de Koenestraat, langs de Bessenland en de Breelaan.
- Deelproject Dorpshuisplein ligt in het oude dorp op de plaats van het voormalige dorpshuis van Amerongen.

Wonen aan een plein in het oude dorp van Amerongen

In het prachtige historische centrum van Amerongen worden 6 schitterende nieuwe woningen aan het intieme Dorpshuisplein gerealiseerd. Woningen met een krachtig silhouet die het plein een gezicht geven. Uitgesproken en modern in de vormgeving. Voor de bouw van de twee-onder-éénkap-woningen wordt met natuurlijke materialen gewerkt. De combinatie van zwart hout en genuanceerde pannen zijn een knipoog naar de historische tabaksschuren uit de omgeving. De royale voortuinen op de ochtendzon nodigen uit voor een kopje koffie aan het plein. De ruime woonkamer is maximaal georiënteerd op de achtertuin en heeft de mogelijkheid om uit te breiden naar een levensloop bestendige woning.

Alle woningen zijn ontwikkelend op basis van een toekomstbestendig energieconcept. Alle woningen worden standaard gasloos gebouwd, voorzien van een grondwarmtepomp in plaats van een cv-ketel en ruim voorzien van zonnepanelen. Alle woningen hebben mede hierdoor een EPC van 0 en dat betekent dat ze heel energiezuinig zijn.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop mei 2019

Woningtypen

Van de 6 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaars

Klaassen Daalmans Regiomakelaars B.V.

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0343-455644

De Keizer makelaars Houten

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 030-6375566
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing