Castalia

Amersfoort Bouw gestart
€ 390.552 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 44 (1 beschikbaar)
  • Wonen 101 m²
  • Aantal kamers 3

Project Castalia

Woontoren Castalia is prachtig gelegen in het Hogekwartier aan het Valleikanaal. Met maar liefst 20 woonlagen een markant gebouw waarbij je, vooral op de hoger gelegen woonlagen, prachtig uit kijkt over binnenstad of richting het buitengebied.

Onder de toren komt een parkeergarage waarin elk van de 44 koopappartementen een eigen parkeerplaats heeft. Er wordt volledig gasloos gebouwd.

Door de grote diversiteit aan woningtypes is er in Castalia voor ieder huishouden wel een geschikt appartement te vinden.

Tweekamer appartementen met balkon of terras
De 18 tweekamerappartementen zijn ongeveer 50 m2 groot en hebben op de begane grond tot en met de 4e verdieping een terras of balkon op het westen. Ze kijken daarmee richting water en binnenstad. De appartementen op de 5e tot en met de 13e verdieping hebben hun balkon op het oosten. Voor een ontbijtje of lunch buiten in de zon!

Driekamer hoekappartementen met balkon
Met een woonoppervlakte van ongeveer 84 m2 zijn deze appartementen lekker ruim en hebben bovendien uitzicht naar twee kanten. De 25 appartementen van dit type bevinden zich op de begane grond tot en met de 13e verdieping. In deze appartementen kun je vooral genieten van de ochtendzon door het balkon op het oosten.

Drie - en vierkamer hoekappartementen
De ruimere hoekappartementen, 58 stuks, zijn ongeveer 100 m2 groot en liggen op de begane grond tot en met de 18e verdieping. Wat een prachtig uitzicht heb je als je op een van de hogere verdiepingen woont! Het balkon of inpandig terras ligt op het westen of op het oosten. Door het grote woonoppervlakte zijn er vele indelingsvarianten mogelijk. Zoals bijvoorbeeld een 2e badkamer, walk-in-closet of een woonkeuken.

Koopsom vanaf € 377.500,- v.o.n. (inclusief parkeerplaats)

Foto's

Omgeving

Amersfoort: een stad die uitstekende kwaliteiten biedt. Of het nu gaat om wonen, werken, winkelen of recreëren, de mogelijkheden zijn legio.

Het centrum van Amersfoort is het kloppend hart. Bij de eerste zonnestralen lopen hier de vele terrassen vol en geniet je zorgeloos van een lekkere cappuccino, een goed glas wijn en met een beetje geluk live muziek.

Amersfoort is ook een stad met vele mogelijkheden op het gebied van kunst en cultuur. De festivals die in de zomerperiode plaatsvinden, zetten de stad op z'n kop. Heerlijk ronddolen kun je bijvoorbeeld in KAdE, Museum Flehite of het Mondriaanhuis, maar ook een historische stadswandeling, een niet alledaagse film in het Filmtheater of zelfs een kanotocht door de grachten behoren tot de mogelijkheden.

Amersfoort is een stad die wordt gekenmerkt door een fantastisch centrale ligging. Want of je nu naar Amsterdam, Utrecht of Apeldoorn wilt, vanuit Amersfoort is dit geen enkel punt. Daarnaast bieden de diverse NS- en busstations prima mogelijkheden om met het openbaar vervoer te reizen.

Hogekwartier bevindt zich op korte afstand van het centrum. Het is een stadswijk met een eigen sfeer die veel mensen aanspreekt. Het is ook een groene wijk waar je heerlijk kunt ontspannen in het stadspark bij het Waterwingebied of in natuurgebied De Schammer of natuurlijk in Amerena.

360° foto's en video

360° foto's

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop november 2018
Start bouw maart 2019

Woningtypen

Van de 44 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Castalia

€ 390.552 v.o.n.