Common Woods

Amersfoort Verkoop gestart
Van € 540.000 tot € 1.575.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 32 (13 beschikbaar)
  • Wonen 82 tot 268 m²
  • Aantal kamers 1 tot 7
  • Perceel 109 tot 1.065 m²
Blikvanger Wil jij wonen in de meest duurzame wijk van Amersfoort?

Project Common Woods

Op een voormalig manegeterrein aan de rand van het landgoed Nimmerdor en aan de voet van de Amersfoortse berg, wordt een bijzonder duurzame woonwijk gebouwd met 56 woningen.

Een grensverleggend woonproject met oog voor bestaande ecologie, sociale inclusiviteit en een hoge kwaliteit van leven. Hoge plafonds van 2.85m. Grote raampartijen, houten constructie in de woningen, duurzame installaties, nagenoeg energie neutraal, veel ruimte in de huizen om te wonen en te werken. Naast het bos, diverse voorzieningen en de stad.

De locatie is gelegen aan de Leusderweg 320 in Amersfoort zuid en optimaal bereikbaar, met winkelvoorzieningen, scholen en de historische binnenstad van Amersfoort op steenworp afstand. In de "achtertuin" van Common Woods ligt het bos Nimmerdor en Landgoed Den Treek Henschoten, met een uitgebreid netwerk van wandelpaden, mountainbike routes en iets verderop het Henschotermeer. Zo woon je hier midden in de natuur en in de stad.

Onder architectuur ontworpen door het Amsterdamse ontwerpbureau Space & Matter. De Scandinavisch ogende houten materialisatie is in harmonie met de directe omgeving: het bos. Het landschap wordt aangelegd onder architectuur van Delva landscape, architecture & urbanism. Een toonaangevend groenbureau.

Alle grondgebonden huizen worden gebouwd in hout en excelleren in minimalistisch, warm en licht design met een Scandinavische uitstraling. De appartementen worden traditioneel gebouwd, en krijgen dezelfde houten gevelbekleding.

In het project is veel aandacht besteed aan gemeenschappelijke ruimtes om het buurtgevoel te versterken. Je zult hier makkelijk een leuk contact met je buren hebben als je dat wilt. In de buurtkas en moestuin kom je elkaar tegen, of tijdens een kop koffie in de openbare common space met co-working plekken. Het binnen gebied is parkachtig ingericht en rond de oude eikenboom bij de entree van het plan zit je heerlijk in de zon. Er zijn een aantal gezamenlijke deelbakfietsen. Je woont, werkt, geniet en bouwt hier met elkaar aan een mooie toekomst. En je woont in fantastische huizen.

De voormalige manege locatie is in afwachting van de bouw tijdelijk een pop up evenementenlocatie voor zakelijke en particuliere bijeenkomsten, Camp Common Grounds. Er zijn de komende zomer op het terrein 15 volledig ingerichte Yurt tenten beschikbaar die via Airbnb in Amersfoort te boeken zijn. Zo kun je deze unieke locatie alvast ervaren en een nacht of weekend overnachten op de plek van wellicht jouw toekomstige thuis.

Inschrijven is mogelijk via de projectwebsite. In de woningzoeker op de website van Common Woods staan per woningtype verschillende documenten met meer informatie.

Via de website maak je na inschrijving en het aanmaken van een profiel je persoonlijke woningvoorkeuren kenbaar. Op basis waarvan het verkoopteam de toewijzingen zal doen. Let op! Alleen volledige inschrijvingen worden meegenomen in de toewijzing.
Voor meer informatie of hulp bij het inschrijven kan contact worden opgenomen met de makelaar.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2022

Woningtypen

Van de 32 huizen in dit project zijn er nog 13 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Common Woods

Van € 540.000 tot € 1.575.000 v.o.n.