Olympiade

Amstelveen Verkoop gestart
Van € 325.000 tot € 952.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 194 (2 beschikbaar)
  • Wonen 53 tot 166 m²
  • Aantal kamers 1 tot 4
Blikvanger Duurzame appartementen vanaf €325.000 op eigen grond incl parkeerplek

Project Olympiade

Nog slechts 3 appartementen beschikbaar!

In Olympiade worden in totaal zeven hoogwaardige woongebouwen gerealiseerd, die allemaal de naam van memorabele olympische steden dragen. Vier van de gebouwen bestaan uit moderne koopappartementen, die variëren van circa 55 tot en met 180 m². De prachtige entrees van de gebouwen liggen allemaal aan de ruime binnentuin. Zo ben je in een mum van tijd van de gezonde groene omgeving binnen en andersom. In de garage onder de gebouwen is niet alleen rekening gehouden met je eigen parkeerplaats, er is ook volop ruimte gemaakt om je fietsen te stallen.

Unwind & rewind!

Olympiade is gelegen aan de weidse sportvelden van Amstelveen. De woningen hebben gezamenlijk een heerlijk groen park met een grootte van meer dan twee voetbalvelden. In Olympiade kun je jouw actieve levensstijl koppelen aan een gezonde woonomgeving met veel comfort, daglicht, groen én volop ruimte voor sport en ontspanning.

Appartementen

In totaal zijn er 194 appartementen en penthouses op eigen grond te koop. De appartementen beginnen bij circa 55 m² woonplezier. De verkoopprijzen beginnen vanaf circa € 325.000,- vrij op naam. Dit is inclusief een vaste parkeerplaats in de garage. Alle appartementen zullen worden uitgerust met duurzame vloerverwarming- en koeling, veel daglicht én hoogwaardig sanitair en design keuken.

XL Apartments & Penthouses

De XL Apartements & Penthouses onderstrepen onze ambities om uit te blinken in luxe. De riante living, de luxe badkamer, de master bedroom met ruimte voor een walk-in-closet en een eilandkeuken maken de woning helemaal af. De ruimte die je binnen hebt, wordt aangevuld met de vrijheid van een omlopend balkon met rondom prachtige vergezichten over het park. De verkoopprijzen beginnen vanaf circa €729.000,- tot circa € 1.050.000,- vrij op naam. Dit is inclusief twee eigen parkeerplaatsen in de garage.

Meer weten over dit unieke woningaanbod? Ga naar de website Olympiadeamstelveen.nl of neem contact op met onze makelaars.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2020

Woningtypen

Van de 194 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Verkoopmakelaars

FRIS Woningmakelaars Amsterdam

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 020-3017715

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 020-345 8 345
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing