Olympiade

Amstelveen Verkoop gestart
Van € 325.000 tot € 1.043.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 194 (194 beschikbaar)
  • Wonen 53 tot 181 m²
  • Aantal kamers 2 tot 5
Blikvanger Duurzame appartementen vanaf €325.000 op eigen grond incl parkeerplek

Project Olympiade

Direct tegenover de weidse sportvelden van Amstelveen, ontstaat een uniek, groen woongebied: Olympiade. Deze nieuwe actieve woonbuurt aan de Startbaan wordt gevormd door zeven moderne en duurzame woongebouwen. Daartussen ligt een heerlijk groen park met een grootte van meer dan twee voetbalvelden. In Olympiade kun je jouw actieve levensstijl koppelen aan een gezonde woonomgeving met veel comfort, daglicht, groen én volop ruimte voor sport en ontspanning.

In totaal worden er 194 appartementen en penthouses op eigen grond te koop aangeboden, uiteenlopend van circa 55 m² tot 180 m². De koopsommen van de woningen beginnen vanaf circa € 325.000,- vrij op naam. Dit is inclusief een vaste parkeerplaats. Olympiade biedt een gezond woonklimaat. De appartementen zullen worden uitgerust met duurzame vloerverwarming, verdiepingshoge ramen voor extra daglicht en wekt jouw energie voor warmte én koeling, duurzaam op!

Unwind & rewind!

Bijzonder aan de wijk Olympiade is vooral de aandacht voor het groen in de directe omgeving van je appartement. In het park kun je na je werk heerlijk een rondje gaan hardlopen, bootcampen of samen een wandeling maken tussen de gebouwen. Die dragen, geheel in de stijl van de wijk, namen als Barcelona 1992 of Athene 1896. Wonen in Olympiade staat helemaal in het teken van jouw sportieve levensstijl.

Olympiade groeit uit tot een super levendig, groen woongebied!

Op dit moment zijn we in de voorbereidende fase en willen je graag op de hoogte houden van het laatste nieuws en het uitgebreide woonprogramma van de koopappartementen. Dit kan heel eenvoudig je in te schrijven op de project website als geïnteresseerde. Wij houden je dan op de hoogte van het unieke aanbod én je ontvangt een uitnodiging voor de start verkoop!

Are you ready?

Reasons to buy:

- Alle appartementen zullen worden uitgerust met een luxe keuken.
- Zijn voorzien van een complete badkamer en toilet met fraai tegelwerk en hoogwaardig sanitair.
- Duurzame vloerverwarming.
- Vaste parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.
- Afgesloten fietsenstallingen.
- Je loopt vanuit je appartement zo het park tussen de 7 gebouwen in.
- Alle woningen hebben grote balkons, tuinen of comfortabele dakterrassen.
- Je woont in een wijk die bruist van de activiteiten met in de directe omgeving volop restaurants, winkels en het Stadshart Amstelveen.
- Olympiade ligt perfect ten opzichte van de ring Amsterdam en andere uitvalswegen. Met 10 minuten rijden ben je op de Zuidas en het centrum van Amsterdam ligt op een klein halfuurtje fietsen.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop september 2020
Verwachte oplevering augustus 2023

Woningtypen

Van de 194 huizen in dit project zijn er nog 194 beschikbaar

Verkoopmakelaars

FRIS Woningmakelaars Amsterdam

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 020-3017715

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 020-345 8 345
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing