225

Amstelveen
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 276 (geen beschikbaar)

Project 225

225 WHERE LUXURY AND AFFORDABILITY FINALLY MEET

BINNENKORT IN DE VERHUUR

Een schitterend en luxe gebouw in een groene setting, bestaande uit 276 tweekamer-/ driekamerappartementen met eigen balkon en services die het leven aangenamer maken. Op een centrale locatie in Amstelveen, vlakbij het Stadshart én de Amsterdamse Zuidas. Met huurprijzen in de midden huur vanaf € 850,- en optioneel een eigen parkeerplaats voor je auto en/of scooter.

Wonen in TwoTwoFive is wonen in een bijzonder gebouw. Het staat voor hoogwaardige kwaliteit en comfort. De chic ogende lobby met toegang tot de liften, bestaande uit twee verdiepingen, zet de toon. Ruim en met veel licht, stijlvol en schitterend afgewerkt. Het is de plek waar de conciërge klaar staat voor bewoners en bezoekers en waar de BringMe-Boxen het verzenden en ontvangen van pakketjes vergemakkelijken. De lobby is nog maar het begin. Rondom het gebouw genieten bewoners van de groene tuin, die door de hoogteverschillen de sfeer ademt van een rustgevend park. Onder het gebouw bevindt zich de ruime 3-laagse parkeergarage, voorzien van elektrische oplaadpunten voor auto’s, fietsen en scooters en een grote fietsenstalling. Daarnaast kunnen bewoners gebruik maken van een uitgebreid pakket aan deelmobiliteit, waaronder verschillende typen elektrische (bak)fietsen en tien elektrische deelauto’s. Hier ontbreekt het de bewoners aan niets.

De looks van het gebouw, de perfecte afwerking, de groene balkons, de verdiepingshoge grote ramen en de fraaie tuin rondom het gebouw zorgen voor de unieke uitstraling van TwoTwoFive. Elegant en extravert, stijlvol en grootstedelijk. Een uitstraling die past bij luxe huurappartementen in het hoge segment. TwoTwoFive staat voor betaalbare luxe.
Dankzij de slimme indeling beschikt ieder appartement over tenminste één ruim balkon. De luxe keukens beschikken over alle denkbare apparatuur van topmerk AEG, zoals een combimagnetron, vaatwasser, keramische kookplaat en koel-vriescombinatie. Het sanitair in het separate toilet en in de badkamer is van designmerk Sphinx. Daarnaast beschikt de badkamer over een ruime douche, thermostaatkranen van Grohe en een designradiator.

TwoTwoFive biedt 7 verschillende woningtypes (van 41 tot en met 67 m²) met één of twee slaapkamers, elk met minimaal één privé balkon.

Bekijk de project website voor meer informatie over de verschillende woningtypes en meld je aan om geïnformeerd te worden over de voortgang en start verhuur van 225.nl.

Foto's

Omgeving

De ligging is bijzonder, aan de rand van de stad en tegelijkertijd op een plek waar je kunt ontspannen en opladen. Je bepaalt zelf of je geniet van de rust van het groen of juist de drukte opzoekt. De levendigheid van het Stadshart van Amstelveen, de rust van het Amsterdamse Bos of de drukte van de Amsterdamse binnenstad. De metro stopt voor de deur (halte Kronenburg) en vanaf TwoTwoFive ben je in zeven minuten bij de Zuidas en de Noord-Zuidlijn, die jou vervolgens in tien minuten naar Station Amsterdam Centraal brengt.

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 276 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaars

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 020-345 8 345

Eefje Voogd Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 23:45
Bel 020-3050560
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing