Hortushof

Amstelveen
Van € 265.000 tot € 360.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 56 (56 beschikbaar)
  • Wonen 48 tot 68 m²
  • Aantal kamers 2 tot 3
Blikvanger Levensloopbestendige seniorenwoningen (leeftijdsgrens 55+)

Project Hortushof

Het aangename leven begint in de Hortushof - Levensloopbestendige seniorenwoningen

De Hortushof is een exclusief nieuwbouwproject gericht op bewoners van 55+. Het complex bestaat uit 113 woningen, verdeeld over twee moderne, duurzame en goed doordachte appartementencomplexen.

Wij begrijpen dat u als ambitieuze, vitale senior nog midden in het leven staat en dat u de woonomgeving zoekt waarin u prettig woont, maar die u ook ondersteunt in uw wensen en behoeften. Daarom hebben wij voor u een woonconcept gerealiseerd dat u comfort, gemak en veiligheid in een prettige en groene omgeving oplevert. Een woning die met uw veranderende behoeften meegroeit, bijvoorbeeld op het gebied van zorg en ondersteuning. Zo helpen wij u zo lang mogelijk onafhankelijk te blijven en het maximale uit uw leven te halen.

Mocht u in het dagelijkse leven behoefte krijgen aan meer ondersteuning, dan kunt u gebruik maken van de extra faciliteiten die Zonnehuis Westwijk kan bieden. U kunt er terecht voor verschillende vormen van gespecialiseerde (senioren)zorg. Denk bijvoorbeeld aan eten in het restaurant, uw verjaardag vieren in een aparte ruimte, activiteitenbegeleiding, maaltijdservice en indien nodig wijkverpleging.

De 56 levensloopbestendige koopappartementen die aangeboden worden, zijn verdeeld over blok 1 en 2 en variëren in woonoppervlak van 48 m² tot 68 m². Alle appartementen worden opgeleverd inclusief keuken, badkamer en toilet en beschikken over goede buitenruimtes, een eigen berging, gemeenschappelijke fietsenberging en een eigen overdekte parkeerplaats. De appartementen in blok 1 beschikken tevens over een gemeenschappelijke binnentuin.

Raadpleeg de plattegronden voor de indeling van deze woning!

De koopsommen zijn v.o.n. exclusief overdekte parkeerplaats ad € 25.000,--

Bovendien zullen er in het complex ook huurappartementen worden aangeboden. Verdere informatie hierover volgt uiterlijk 6 maanden voor de oplevering.

De twee moderne, duurzame appartementencomplexen liggen aan de rand van de woonwijk Westwijk in Amstelveen. De centrale ligging nabij winkelcentrum Westwijk en haar diverse winkelgelegenheden, medisch centrum De Hoed, verzorgingshuis Zonnehuis Westwijk en het eindpunt van de Amstelveenlijn maken De Hortushof de ideale locatie voor vitale senioren. Ziet u zichzelf hier al wonen?

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 56 huizen in dit project zijn er nog 56 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Hortushof

Van € 265.000 tot € 360.000 v.o.n.