HOLLANDSE MEESTERS AMSTELVEEN

Amstelveen Verkoop gestart
Van € 290.000 tot € 1.508.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 131 (32 beschikbaar)
  • Wonen 38 tot 185 m²
  • Aantal kamers 2 tot 6
Blikvanger Be tempted for masterful green living in downtown Amstelveen

Project HOLLANDSE MEESTERS AMSTELVEEN

HOLLANDSE MEESTERS AMSTELVEEN - START BOUW GEGARANDEERD !!

In maart 2024 is gestart met de sloop van het bestaande kantoorgebouw. Zodra de sloop is afgerond en het terrein bouwrijp is gemaakt, kan worden gestart met de bouw. Naar verwachting in het tweede kwartaal van 2024. De prognose is dat de eerste koopwoningen begin 2027 worden opgeleverd.

Interesse om te kopen in Hollandse Meesters? Er zijn nog woningen te koop! Verzeker jezelf van een woning op een toplocatie in Amstelveen. Maak een account aan via de projectwebsite, schrijf je in voor jouw favoriete woning(en) en neem contact op met de makelaars om jouw woonvoorkeuren te bespreken. Rechtstreeks contact opnemen met een van de makelaarskantoren kan natuurlijk ook!

Laat je verleiden voor meesterlijk groen wonen in het centrum van Amstelveen. Een splinternieuwe plek voor gezond en gelukkig leven. Hollandse Meesters is met een rijke mix aan koop- en huurappartementen en hét nieuwe thuis voor verschillende doelgroepen. Een duurzaam gebouw in een artistiek en verfijnd ontwerp, met groen en gezond als uitgangspunt. Hollandse Meesters is meer dan een plek om te wonen. Het is een omgeving waar je ook kunt werken, ontmoeten, ontspannen en delen. Waar je eindeloos nieuwe dingen ontdekt en jezelf tot expressie brengt. Hollandse Meesters is met 303 appartementen een gebouw en woonbuurt in één. Het ontwerp bestaat uit een basis van zes woonlagen met daarop twee torens, één voor de koopwoningen en één voor de huurwoningen. We starten met het aanbieden van de koopappartementen. Het koopaanbod bestaat uit 11 woningtypen en 131 woningen, variërend vanaf circa 38m² tot maar liefst circa 185m². Je kunt kiezen uit twee-, drie-, vier- en vijfkamerappartementen. Wil je iets anders? Overweeg dan een maisonnette of penthouse. De keuze is aan jou!

De woningtypen GOLD - NASSAU - ROSE zijn middensegment koopwoningen. Voor deze woningen gelden enkele verkooprestricties. Bovendien maken kandidaat kopers, die reeds officieel woonachtend zijn in - of economisch gebonden zijn aan Amstelveen meer kans bij de toedeling van deze woningen. De exacte voorwaarden omtrent de verkoop van deze middensegment woningen volgen bij start verkoop.

In Hollandse Meesters kun je ruimtelijk genieten van het heerlijke buitenleven. Strijk neer in de groene binnentuin. Er is ruimte genoeg, de binnentuin is maar liefst 1.400m² groot. Bovendien is er ook nog een groot gemeenschappelijk dakterras!

Het gebouw kent een basis van zes woonlagen met daarop twee torens, één voor de koopwoningen en één voor de huurwoningen. Onder het gebouw is een tweelaagse parkeergarage met op het dak een groene binnentuin. Op het dak van de zesde verdieping is een dakterras voor de koopwoningen en een dakterras voor de huurwoningen.

De huurwoningen en koopwoningen hebben elk een eigen entree. In de parkeergarage zijn ook twee gemeenschappelijke fietsenbergingen, één voor koop en één voor huur. Veel appartementen hebben daarnaast nog een eigen externe berging. Verder is een deelmobiliteitshub in de garage met elektrische auto’s, scooters en (bak)fietsen.

Het gebouw is opgezet in U-vorm met een open oriëntatie op de naastgelegen groene singel met water. Dit parklandschap wordt doorgetrokken als een groene loper naar de groene binnentuin en het groen op de gevels. Hollandse Meesters is een plek voor groen wonen.

Hollandse Meesters ligt aan een groene singel met water, op wandelafstand van het levendige Stadshart. In enkele minuten loop je, langs de Stadstuinen, zo het winkelcentrum in. Hier vind je maar liefst zo’n 200 winkels. Voor nog meer woonplezier is een ruim aanbod van restaurants en cafés. Je hebt de Schouwburg en het Cobra Museum op wandelafstand, uitgestrekte parken voor rust en groen op fietsafstand. Het Amsterdamse Bos ligt ook om de hoek, voor Amstelveeners en Amsterdammers dé favoriete plek voor ontspannen en sporten. Openbaar vervoer is op loopafstand en brengt je in no time naar De Zuidas, andere kantorenlocaties in de regio en het centrum van Amsterdam. De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend en parkeren onder het gebouw maakt het helmaal comfortabel. Hollandse Meesters ligt op een geweldige centrale locatie met alle denkbare voorzieningen in de directe omgeving.

Hollandse Meesters wordt ontwikkeld conform de richtlijnen van WELL en klimaat adaptieve toepassingen. Zo stelt Hollandse Meesters de impact van het gebouw op de gezondheid, comfort en welzijn van haar bewoners centraal. Geniet van ‘nature at your doorstep’ en laat je omringen door het groen in- en rondom het gebouw. Dit is een plek waar je kunt onthaasten en ontspannen. Voel je thuis.

Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven op de projectwebsite of bel met een van de projectmakelaars.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten, oppervlakten en koopsommen zijn vooralsnog indicatief.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop augustus 2023

Woningtypen

Van de 131 huizen in dit project zijn er nog 32 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing