De Voortuinen

Amsterdam Bouw gestart
Van € 340.000 tot € 730.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 40 (geen beschikbaar)
  • Wonen 94 m²
  • Aantal kamers 4

Project De Voortuinen

Buitengewoon wonen, op eigen grond, aan de rand van één van de oudste stadsparken van Amsterdam, het Westerpark!

De Voortuinen, een woongebouw bestaande uit veertien verdiepingen, is een klasse apart.
Het wonen aan het water, de terrassen en de grote open raampartijen zijn opvallend; zo kan je nog meer genieten van deze heerlijke locatie en het panoramisch uitzicht over het Westerpark en Amsterdam.

• Appartementen van circa 32 tot 153 m2
• 2 Penthouses van circa 320 m2
• Grote overdekte terrassen tot wel 122 m2 die zijn voorzien van een of meer bomen
• Oftewel: jouw “voortuin"

LOCATIE
Binnen de ring A10 maar uit de drukte van het centrum maar oh zo binnen hand bereik! Kortom een ideale ligging in de rust van een stadspark maar wel de lusten van de internationaal vermaarde binnenstad van Amsterdam!

EIGEN GROND
Zeldzaam in Amsterdam: De Voortuinen staat op eigen grond. Je hoeft dus géén erfpacht te betalen. En dat is een groot pluspunt, zowel voor je maandlasten als voor de toekomstige waarde van jouw appartement.

TURN-KEY OPLEVERING OF CONSUMENTEN CASCO
Je bepaalt zelf het afwerkingsniveau. Casco bijvoorbeeld, maar met de ruime keuze in onze Pluspakketten kun je er echt iets bijzonders van laten maken: van Siematic-keukens tot design-sanitair, een hoogwaardige gietvloer of visgraatparket. Bekijk de Pluspakketten op de project website van De Voortuinen.

WESTERPARK WEST
De locatie Westerpark West wordt het verlengde van het stadspark Westerpark in Amsterdam, binnen de ring A10. Zeven- á achthonderd huur- en koopappartementen met de rust van het park, weids uitzicht, maar toch zo in het bruisende stadscentrum.

De Voortuinen maakt onderdeel van de het transformatie gebied Westerpark West. Het gebied waar voorheen de Postbank NV en later de ING was gehuisvest wordt getransformeerd naar een luxueuze woonbuurt. Lees meer op de project website van De Voortuinen. Hier woon je straks in een ontspannen omgeving met alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Lekkere koffie op mooie pleintjes in je eigen buurt, groen en ‘wildlife’ overal om je heen, twee stations vlakbij en alle genoegens van Cultuurpark Westerpark naast de deur.

VERKOOP:
Enthousiast geworden? Wacht dan niet te lang. De verkoop verloopt via inschrijving. Je schrijft je eenvoudig in door een account aan te maken op de project website van De Voortuinen.

Zeven redenen voor enthousiasme:
- Eigen grond, geen erfpacht;
- Het stadscentrum is vlakbij;
- Ruime terrassen met echte bomen;
- Desgewenst turn-keyoplevering (pluspakketten);
- Veel aandacht voor groen & duurzaamheid;
- Optioneel: aanschaf ondergrondse parkeerplaats;
- Start bouw reeds aangevangen;
- Oplevering: medio 2021.

Foto's

Omgeving

WESTERPARK WEST
De locatie Westerpark West wordt het verlengde van het stadspark Westerpark in Amsterdam, binnen de ring A10. Zeven- á achthonderd huur- en koopappartementen met de rust van het park, weids uitzicht, maar toch zo in het bruisende stadscentrum.

De Voortuinen maakt onderdeel van de het transformatie gebied Westerpark West. Het gebied waar voorheen de Postbank NV en later de ING was gehuisvest wordt getransformeerd naar een luxueuze woonbuurt. Lees meer op projectwebsite van Westerparkwest en De Voortuinen. Hier woon je straks in een ontspannen omgeving met alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Lekkere koffie op mooie pleintjes in je eigen buurt, groen en ‘wildlife’ overal om je heen, twee stations vlakbij en alle genoegens van Cultuurpark Westerpark naast de deur.

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop februari 2019
Start bouw november 2019
Verwachte oplevering juni 2021

Woningtypen

Van de 40 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Voortuinen

Van € 340.000 tot € 730.000 v.o.n.