Aan het IJ | The Twins

Amsterdam Bouw gestart
Van € 1.380.000 tot € 1.850.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 22 (3 beschikbaar)
  • Wonen 181 tot 246 m²
  • Aantal kamers 4 tot 6

Project Aan het IJ | The Twins

Bezichtingen op locatie zijn mogelijk! Bel de makelaar voor een afspraak.

Een ideale combinatie van high end architectuur, een perfecte ligging en een stedelijke dynamiek: welkom in The Twins, in de nieuwe wijk Aan het IJ in Amsterdam Noord.

Aan het Schegpark, op de hoek van de Céramiquelaan en de Docklandsweg, verrijzen twee prachtige gebouwen. Een tweeling is het, naast elkaar, met een warme en stoere uitstraling, duidelijk hetzelfde DNA. The Twins is een ontwerp van KCAP Architects & Planners, een internationaal ontwerpbureau voor architectuur, stedenbouw en landschapsontwerp.

High end architectuur
De entree heeft een indrukwekkende hoogte en is hoogwaardig afgewerkt met messing wandpanelen. Een prachtige binnenkomer. De gebouwen hebben een warme, stoere uitstraling. De kozijnen zijn strak en rank en de gevelstenen vormen een mooie mix van matte stenen met hier en daar een glanzende ‘strooisteen’. De terrassen zijn afgezet met glas dus volledig transparant. Hierdoor geniet je optimaal van het uitzicht naar buiten.

Verticaal groen
Uniek in het ontwerp van The Twins zijn de ‘green walls’. Fraaie, verticale tuinen langs de diverse balkonwanden. Dé oplossing voor meer groen in de stad. De gemeenschappelijke binnentuin is ingericht met bijzondere bomen en modere waterspiegels. Hier kun je rustig een boek lezen of iets drinken met een vriend of een van de buren.

Unieke plek
The Twins ligt op een unieke plek in de nieuwe woonwijk Aan het IJ: Aan het groene Schegpark en de dynamische Docklandsweg. Diverse appartementen hebben uitzicht op EYE Filmmuseum en de A’DAM Toren, andere kijken uit op de Van der Pekbuurt of het rauwe NDSM-gebied. Het centrum is heel dichtbij en alle hotspots in Amsterdam Noord liggen aan je voeten.

Buiten – in de plint van het gebouw, op de hoek van het Schegpark en de Docklandsweg – komt een urban hotspot. Denk aan een espressobar of kleine brasserie. Je cappucino of espresso op zaterdagochtend drink je dus gewoon beneden. Hier beleef je het ultieme vrije gevoel van stads wonen…

Typologie
Naast luxe koopappartementen met grootse dakterrassen, een eigen parkeerplaats en een eigen berging biedt The Twins vrije sector huurappartementen. De koopappartementen liggen op de 5e en 6e verdieping.

De koopappartementen op de 5e verdieping variëren van ongeveer 67 tot 169 m2. Je hebt ruime keuze uit grote studio’s en 2-, 3- en 4- kamerappartementen. Op de 6 e verdieping liggen zes riante penthouses van 176 tot maar liefst 246 m2. Hoe groter het appartement, hoe meer slaapkamers. Bovendien hebben de allergrootste appartementen standaard een masterbedroom met inloopkast en privé-badkamer.

Met appartementen op het oosten, zuiden én westen zijn de uitzichten en de ligging op de zon heel divers. Wil je je dag starten in de ochtendzon, met de krant en je koffie op het terras? Of ga je voor natafelen in de warme avondzon? Of ga je hoe dan ook voor uitzicht op het IJ, EYE en de A’DAM toren?

Interesse?
Neem contact op met een van de makelaars voor meer info en een privé bezichtiging!

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop juli 2019
Start bouw november 2019

Woningtypen

Van de 22 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing