Cruquius Sigma

Amsterdam Verkoop gestart
€ 1.229.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 27 (2 beschikbaar)
  • Wonen 169 m²
  • Aantal kamers 7
  • Perceel 50 tot 63 m²

Project Cruquius Sigma

VERKOOP IS GESTART

Cruquius in Amsterdam-Oost transformeert van een voormalige industriële zone naar een nieuw en levendig woon- een werkgebied. Gevarieerde architectuur wordt afgewisseld met gerestaureerde historische gebouwen. Er is veel aandacht voor groen, biodiversiteit en duurzaamheid. En het omringende water speelt een hoofdrol op Cruquius met zijn nieuwe boardwalk aan de Entrepothaven. Een geweldige nieuwe plek in Amsterdam.

Met haar eigen identiteit is Cruquius uniek. Hier woon je binnen de ring van Amsterdam op een plek waar nieuw gebouwd wordt met respect voor wat oud is. Cruquius 2.2 Sigma ligt om de hoek van de natuurspeelplaats die wordt omringd door conceptstores en horeca met terrassen. Een heel bijzondere plek, waar de stad even heel ver weg lijkt. Al is het tegendeel waar. Met 10 minuten fietsen bevind je je al in hartje Amsterdam.

Appartement met karakter
In de oude Sigma-verffabriek komen 10 appartementen in drie verschillende typen. De appartementen zijn circa 70, 80 en 129 m². Altijd heb je twee slaapkamers en een loggia. Na de renovatie zijn de appartementen comfortabel en voldoen ze in alle opzichten aan wat we in deze tijd verlangen van een woonruimte. De industriële details worden gekoesterd. Ieder appartement beschikt over de mogelijkheid tot een eigen stallingsplaats in een afgesloten garage.

Zonnige hotspot met waterzicht
In de zuidelijke C-toren komen 12 prachtige koopappartementen van 93 of 96 m². De appartementen zijn modern, maar refereren in architectuurstijl wel aan de oude gebouwen in de omgeving. Je auto parkeer je op de stallingsplaats in de afgesloten garage onder het gebouw. Doordat er op elke verdieping slechts 2 appartementen komen, heb je altijd vrij zicht. De grote inpandige terrassen liggen op het westen.

Groot huis aan het water
Aan de Nieuwevaartkade komen 6 royale eengezinswoningen met geweldig dakterras op het zuiden. Hiervandaan kijk je schitterend uit over het water. Altijd vrij. Een bijzonder plekje in Amsterdam! De huizen zijn circa 170 m² groot en de hoekwoning telt zelfs circa 200 m². Je auto parkeer je in de garage op de begane grond van de woning. Aan de waterkant heb je een hobbykamer, waar je ook prima een werkplek kunt creëren. Het kan niet anders dan dat de creativiteit hier gaat stromen. De Delftse stoep voor de deur is een stukje buiten waar je in contact staat met je buurt.

Bel voor meer informatie naar Eefje Voogd makelaardij 020-3050560

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2018

Woningtypen

Van de 27 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Cruquius Sigma

€ 1.229.500 v.o.n.