Topnotch

Amsterdam Bouw gestart
Van € 539.000 tot € 549.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 2 (geen beschikbaar)
 • Wonen 148 tot 150 m²
 • Aantal kamers 5

Project Topnotch

BEN te koop!

Strandeilandlaan 173
1087 VW AMSTERDAM

Altijd al gedroomd van het volledig zelf indelen en afbouwen van een loft? Een grote open ruimte van ca. 150 m2 of toch een paar slaapkamers creëren? En je wil niet te lang wachten? Hier is je kans! In CPO TopNotch zijn de laatste twee lofts te koop met volop licht en uitzicht, zon en ruimte, gelegen op de hoek van Strandeilandlaan en Quashibastraat op het Centrumeiland IJburg. Kenmerkende architectuur met comfort zoals een lift en video-/intercominstallatie en wordt er duurzaam gebouwd (warmtepomp en zonnepanelen). Het gebouw is luxueus van opzet met een ruime opgezette centrale entree, een grote tuin op het zuidwesten, een dakterras met fantastische uitzichten en een gemeenschappelijke ruimte op de begane grond van ca. 60 m².
Op 1 februari gaat feestelijk de eerste paal de grond in en de appartementen worden al begin 2022 opgeleverd!

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak voor een uitgebreide toelichting.

Kenmerken:

• loft 3 is ca. 148m2 groot en is gelegen op de 1e verdieping.
• loft 6 is ca. 149m2 groot en is gelegen op de 2e verdieping.

De lofts hebben op het zuidwesten een ruim balkon van ca. 12 m2.
De voorzijde van de lofts liggen aan de autoluwe Quashibastraat waarbij de panoramische serre-uitbouw van de lofts uitzicht geeft op het IJ-meer en Pampus-eiland en kun je in de verte Flevoland zien liggen.

De prijzen van de casco’s zijn:

• Loft 3 € 539.000 v.o.n. en Loft 6 € 549.000 v.o.n.
• Parkeerplaats: € 15.000 v.o.n. (optioneel).
• Een inschatting voor afbouw interieur: € 600-800/m2, dus € 90.000 à 120.000
• Totaal, v.o.n.: € 644.000 à 674.000 (loft 3) of € 654.000 à 684.000 (loft 6).

Voor de afkoop eeuwigdurende erfpacht (gebaseerd op je aantal m2) heb je twee mogelijkheden:

• afkoop erfpacht in één keer / totaal bedrag van ca. € 160.000
• afkoop erfpacht dmv jaarlijks canon-bedrag / omgerekend ca. € 320 per maand. Dit is in box I aftrekbaar.

Welke extra’s zijn inbegrepen voor deze aankoopprijs:

• Gemeenschappelijke ruimtes die we gezamenlijk beheren en gebruiken: atelier / ontmoetingsruimte, een fietsenberging, een binnentuin, daktuin én een dakterras met uniek 3600 uitzicht over het IJ-meer
• Vloerverwarming en -koeling
• Uitstekende duurzaamheidsprestatie (EPC = 0) en eigen elektra-voorziening door PV-zonnepanelen
• Oplaadmogelijkheid voor E-bikes en E-cars
• 1e jaar canon erfpacht
• 2x interieuradviesgesprek met BenO Architecten om te komen naar je persoonlijk interieur
• Een leuke en enthousiaste groep buren.

Meer informatie:

- Brochure TopNotch (in Nederlands en Engels)
- Website

Koopsom: € 539.000,-- kosten koper.
Oplevering: in overleg.

Kom kijken en laat je verrassen door wat deze woning je te bieden heeft!
Bel je eigen NVM makelaar of ons kantoor voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (MVA-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Foto's

Omgeving

De woning is gelegen aan de rand van het nieuwe Centrumeiland met uitzicht op water en maakt onderdeel uit van de ruim opgezette en kindvriendelijke wijk IJburg. Door het vele omliggende water en de bevaarbare grachten heeft IJburg een maritieme inslag met de haven en haar watersportvereniging als middelpunt. De jachthaven is een fijne plek om elkaar te ontmoeten in een van de horecagelegenheden. Nog meer recreatie vindt u op het strand bij voorheen Blijburg waar thans een pop-up restaurant Haas & Popi is gevestigd, het Theo van Goghpark, de Diemer Vijfhoek en het Diemerpark. IJburg grenst aan de oevers van het Diemerpark: een natuurgebied ter grootte van het Vondelpark, waar men naar hartenlust kan joggen, skaten of fietsen (mooie fietsroutes naar o.a. Muiden). Het park heeft zelfs een eigen strand en er resideert een voetbal- en hockeyclub. Tennissen kan op het Rieteiland Oost. Door de vele speelplaatsen, scholen en kinderdagverblijven is het een fijne plek voor kinderen om op te groeien. Het Haveneiland beschikt over diverse basisscholen, het IJburg College (VWO, HAVO en VMBO), gezondheids- en kinderopvangcentra. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u om de hoek terecht bij de Deen of in het winkelcentrum met haar ambachtelijke vers-winkels, een grote Albert Heijn, HEMA, leuke restaurants en trendy cafés. Met tramlijn 26 bent u in minder dan een kwartier op het Centraal Station en bus 66 rijdt in ca. 15 minuten naar de Arena. Met de auto bent u via diverse uitvalswegen zo op de Ringweg A10, A1, A2, A9 en luchthaven Schiphol.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop december 2020
Start bouw februari 2021

Woningtypen

Van de 2 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Loft

  Tussenverdieping Van € 539.000 tot € 549.000 v.o.n.
  • wonen 148 tot 150 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Loft (Bouwnr. 3) Verkocht 150 m² wonen 5 kamers € 539.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Topnotch

Van € 539.000 tot € 549.000 v.o.n.