DOK1620

Amsterdam Oplevering gestart
€ 1.125.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 3 (geen beschikbaar)
 • Wonen 179 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 121 m²

Project DOK1620

Urban chic stadswoningen - oplevering in het voorjaar, bel voor een bezichtiging!

In Dok1620 woon je in een hedendaags pand, voorzien van alle gemakken met water en groen in de directe omgeving. De vijf urban chic stadswoningen liggen direct aan het sfeervol aangelegde Albert Molhof en bieden de ruimte om groots te wonen. De woningen hebben een oppervlakte van ongeveer 168 tot 180 m2. Met achter het huis nog een heerlijke privé stadstuin. Gooi je achterdeur open en stap in je eigen groene paradijs. Een unicum in onze hoofdstad! Net als het parkeren in de naastgelegen parkeergarage. Met als bijkomend voordeel dat de buurt autoluw blijft. Eén ding is zeker: hier woon je middenin een bruisende stad met de charme van het dorpse leven.
En: hier kun je deze zomer al wonen!

Duurzaam
Wonen in een circulaire wijk betekent slimmer omgaan met energie, materialen en het gebruik ervan. Dat heeft de architect goed begrepen. Bovenop het dak liggen zonnepanelen en binnen wordt gebruik gemaakt van een balansventilatie met warmteterugwinning. Maar er is meer. De gevels van de woningen zijn aan alle kanten voorzien van gerecycled materiaal of materiaal dat eenvoudig te recyclen is. Naast een kleine CO2 footprint betekent dit dat de materialen onderhoudsarm zijn.

Wonen aan het Albert Molhof
In het hof pal voor de stadswoningen wordt een groen binnenplein aangelegd met wuivende grassoorten, frisse bloeiers, gras en meerdere duurzame bomen. Her en der liggen grote keien verspreid die gebruikt worden om op te spelen of te zitten.

Foto's

Omgeving

In Amsterdam-Noord, aan de IJ-oever te midden van de vele hotspots die het bruisende gebied te bieden heeft, ontpopt zich een nieuwe stadswijk: Buiksloterham. Het voormalig industrieel havengebied staat bekend om zijn stoere karakter, creatieve bedrijven en ondernemende bewoners. Hier staan bijzondere panden, hippe restaurants en vind je de tofste hang-puts.

Eerste circulaire wijk
Buiksloterham bulkt van de ambitie. Het wordt de eerste circulaire wijk van Amsterdam. Wat betekent dat? Gebouwen worden toekomstbestendig ontwikkeld; gemaakt van duurzame materialen, zelfvoorzienend en energieopwekkend. Verspreid over de wijk zorgen slimme oplossingen voor een milieuvriendelijke leefomgeving. Zo staat de wijk los van fossiele brandstof door de aansluiting op stadswarmte en verlichten led-lichtbronnen de straten.

De binnenstad in
Scholen en winkels zijn net als de gym in de nabije omgeving te vinden. Cultureel vertier vind je bij EYE Filmmuseum en ook de NDSM_werf ligt om de hoek. Even de binnenstad in? Met de pont over het IJ op loopafstand, ben je binnen een kwartier in hartje centrum. Met de metrohalte Noorderpark van de Noord-Zuidlijn op nog geen 10 minuten fietsen afstand verplaats je je gemakkelijk met het openbaar vervoer door heel Amsterdam. Ga je liever met de auto op pad? Binnen een mum van tijd rij je de A10 op.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: oplevering gestart
Start verkoop december 2019
Start bouw april 2020
Start oplevering maart 2021

Woningtypen

Van de 3 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Urban Chic Stadswoning

  Tussenwoning en hoekwoning € 1.125.000 v.o.n.
  • wonen 179 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Albert Molhof 73 Verkocht onder voorbehoud 179 m² wonen 5 kamers € 1.125.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

DOK1620

€ 1.125.000 v.o.n.