DE KEIZER - OP OOSTENBURG - OP EIGEN GROND

Amsterdam Oplevering gestart
Van € 285.000 tot € 1.020.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 44 (geen beschikbaar)
 • Wonen 34 tot 88 m²
 • Aantal kamers 1 tot 4
Blikvanger Stijlvol duurzaam gebouw met royale daktuin op eigen grond!

Project DE KEIZER - OP OOSTENBURG - OP EIGEN GROND

Op Oostenburg, in het historische hart van Amsterdam, verrijst De Keizer. Dit stoere, majestueuze appartementsgebouw bestaat uit 44 exclusieve appartementen, maisonettes, atelierwoningen en penthouses. Met een state-of-the-art keuken, luxe badkamer, smart electronics en een prachtig uitzicht over het water en de skyline van de stad, woont u hier op topniveau. Bovendien liggen de woningen allemaal op EIGEN GROND! U woont dus op een plek, die geheel van u is.

De woningen hebben verdiepingshoge ramen, waardoor het licht heerlijk binnen komt. Omdat niets zo persoonlijk is als wonen, wordt uw nieuwbouwwoning in De Keizer opgeleverd zoals u dat wilt. U kunt kiezen uit drie afwerkingsniveaus: Comfort, Premium en Superior. Hier heeft u veel vrijheid om de woning naar eigen wens op te laten leveren. Altijd met oog voor het kleinste detail.

De Keizer combineert stoere industriële looks met met state-of-the-art duurzaamheid. De woningen zijn namelijk energieneutraal door zonnepanelen op het dak, een modern warmteterugwinsysteem en het gebruik van natuurlijke bronnen voor warmte, koeling en energie. Achter het stoere uiterlijk van zwart Braziliaans metselwerk en zwart beton, schuilt een warme en zachte binnenkant. Door het gebruik van hout voelen de algemene ruimten warm en sfeervol aan. Het atrium en de groene binnentuin bieden een prachtige uitkijk over de galerijen en de lucht erboven.

De Kroon op De Keizer is de ecologische privé daktuin, die natuurlijk alleen toegankelijk is voor bewoners, Voor uzelf, vrienden en familie zijn er de natuurlijke terrassen: heerlijke plekken voor de zomerdag. 's Ochtends leest u er de krant, 's middags maakt u een praatje met de buren, 's avonds, wanneer de zon ondergaat, geniet u van een wijntje en het uitzicht over het IJ. Kortom, deze groene oase op hoogte is de ideale plek voor ontspanning en ongedwongen samenzijn.

Pal aan de voet van De Keizer vindt u de VOC-kade. Hier vloeit exclusiviteit over in stadse gezelligheid. Genieten van eigenzinnige gerechten, een bezoekje aan een galerie, een uitdagende work-out, of uw laatste werk afronden in een urban industrial setting? Aan de VOC-kade merkt u dat wonen, werken, recreëren en leven in elkaar over lopen. Kortom, leven zoals u dat wilt.

Een nieuwbouwwoning in De Keizer is een duurzame keuze. U investeert in een woning met een bescheiden ecologische voetafdruk. Dat komt door de circulaire bouwwijze, waarbij het beton en de bakstenen gemaakt zijn van hergebruikte materialen. Bovendien verbruikt u geen fossiele brandstoffen doordat De Keizer volledig energieneutraal is.
De Keizer biedt een fijne diversiteit aan woningtypen. Van studio's tot maisonettes en van atelierwoningen tot XL appartementen. Alle woningen liggen op EIGEN GROND en zijn te koop tegen zeer aantrekkelijke maandlasten.

Check de projectwebsite en bel ons verkoopteam voor meer informatie of een afspraak.

Foto's

Omgeving

Een eiland aan de oostzijde van het centrum, dat 350 jaar lang het decor was van de bloeitijd van de VOC en de industriële revolutie. Nu wordt het weer ontwikkeld tot een vooraanstaand gebied van wonen en werken met alle voorzieningen uit de binnenstad in de buurt. Op Oostenburg is er volop ruimte voor het luxe leven door hoogwaardige woningen, horeca, winkels en groen. De nieuwe parel van Amsterdam.

Bewoners en bezoekers ontmoeten elkaar op bruisende buurtpleinen, aan het kabbelende water, in zinnenprikkelende binnentuinen, op het zonnige terras, in de uitdagende gym, op ecologische daktuinen of bij pionierende ondernemers. De immense Werkspoorhal, waar ooit machines en scheepsdieselmotoren van de VOC-kade gleden, vormt straks het hart van Oostenburg. Terug in zijn oude grandeur, met zicht op de kade en de binnenstraten.
Een plein met kathedrale afmetingen, waar als het zomer is de schuifdeuren opengaan. Dan bezoekt u hier foodtruckfestivals of kleurrijke markten. In de winter een kunstexpositie of misschien wel een ijsbaan. De historische werkplaats van Amsterdam is de toekomstige hotspot voor alle Amsterdammers. Dé ontmoetingsplek voor buren, bewoners en bezoekers.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: oplevering gestart
Start verkoop januari 2020
Start bouw maart 2020
Start oplevering juni 2021

Woningtypen

Van de 44 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • APPARTEMENT

  Bovenwoning € 430.000 v.o.n.
  • wonen 48 m² wonen
  • aantal kamers 2 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  VOC-kade 46 Verkocht onder voorbehoud 48 m² wonen 2 kamers € 430.000 v.o.n.
  VOC-kade 100 Verkocht 48 m² wonen 2 kamers € 515.000 v.o.n.
  VOC-kade 102 Verkocht 48 m² wonen 2 kamers € 510.000 v.o.n.
  VOC-kade 48 Verkocht 48 m² wonen 2 kamers € 430.000 v.o.n.
  VOC-kade 58 Verkocht 48 m² wonen 2 kamers € 440.000 v.o.n.
  VOC-kade 60 Verkocht 48 m² wonen 2 kamers € 440.000 v.o.n.
  VOC-kade 70 Verkocht 48 m² wonen 2 kamers € 460.000 v.o.n.
  VOC-kade 72 Verkocht 48 m² wonen 2 kamers € 460.000 v.o.n.
  VOC-kade 82 Verkocht 48 m² wonen 2 kamers € 470.000 v.o.n.
  VOC-kade 90 Verkocht 48 m² wonen 2 kamers € 490.000 v.o.n.
  VOC-kade 92 Verkocht 48 m² wonen 2 kamers € 480.000 v.o.n.
 • ATELIERWONING

  Portiekflat € 460.000 v.o.n.
  • wonen 64 m² wonen
  • aantal kamers 2 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • MAISONNETTE

  Maisonnette Van € 450.000 tot € 455.000 v.o.n.
  • wonen 59 tot 61 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • STUDIO

  Portiekflat Van € 285.000 tot € 335.000 v.o.n.
  • wonen 34 tot 40 m² wonen
  • aantal kamers 1 kamer
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • XL APPARTEMENT

  Portiekflat Van € 745.000 tot € 1.020.000 v.o.n.
  • wonen 84 tot 88 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Verkoopmakelaars

Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 020-3052662

Eefje Voogd Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 23:45
Bel 020-3050560
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing