NDSM Pontkade

Amsterdam Verkoop gestart
€ 1.490.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 3 (1 beschikbaar)
 • Wonen 195 m²
 • Aantal kamers 5

Project NDSM Pontkade

*** NDSM Pontkade - Land in zicht ***

Pontkade is het meesterwerk van het nieuwe stadsdistrict NDSM en ontworpen door De Architekten CIE. Met zijn voeten aan het IJ vormt dit ruige, maar tegelijkertijd sophisticated, gebouw straks het onmiskenbare hart van het gebied. Binnen geniet je van het urban loftgevoel; buiten van de besloten binnentuin en het fotowaardige uitzicht over Amsterdam. Met winkels, ateliers, supermarkt en horeca op de begane grond voelt Pontkade als een mini stad in een stad. Met alles binnen handbereik.

Gebouw
Pontkade is een samenspel van vijf woongebouwen met 108 koop- en 144 huurappartementen, verbonden door de bijzondere binnentuin van ruim 3.000 m2. Elk gebouwdeel heeft zijn eigen architectuur en materialen; de gemene deler is het op de werf geïnspireerde rauwe en heldere ontwerp. Pontkade is hierdoor krachtig en gevarieerd, zoals NDSM zelf. Het fijne van dit karaktervolle gebouw is dat je zelf kunt kiezen welke manier van wonen bij je past én dat elk appartement een privé buitenruimte heeft in de vorm van een balkon of dakterras.

Parkeren, bergingen & fietsen
Op de onderste lagen van Pontkade, onder het niveau van de binnentuin, zijn de parkeerplaatsen, bergingen en de collectieve fietsenbergingen te vinden. De parkeergarage is afgesloten met een speedgate en alleen toegankelijk met een persoonlijke smart key. Ook de entree van het gebouw en de toegang tot de individuele bergingen en collectieve fietsenstallingen zijn alleen toegankelijk met deze smart key.

Binnentuin - oase van rust
De binnentuin is een heerlijke plek buiten, een mooie aanvulling op je eigen terras. De begroeiing is gevraieerd waardoor de ruin een natuurlijke en stoere uitstraling heeft. Het kunstwerk in het midden een echte eyecatcher. Je kan hier in een oase van rust genieten van het wonen in Pontkade.
Voordelen van een groene binnentuin:
- collectieve buitenruimte
- mooier aanzicht en rustgevend
- buffering van hemelwater
- passieve verkoeling doordat planten water verdampen
- betere luchtkwaliteit door zuivering van CO2 en fijnstof.

Dichtbij
Met de veerpont ben je in 15 minuten op Amsterdam CS of in het stadscentrum waar kunst, cultuur, restaurants van internationaal niveau op je wachten. Wel het genot, niet de drukte. Er rijden bussen af en aan naar het Centraal Station en even verderop, slechts 8 minuten fietsen, stap je zo op de Metro. NDSM is bovendien prima bereikbaar met de auto, vanaf de A10 door de IJ- of Coentunnel en terug. Amsterdam Marina is je nieuwe buur. Een prachtige plek voor een mooie sloep, zeil- of motorjacht.

Wonen
Wonen in Pontkade kan nog. Een laatste appartement, eigenlijk maisonnette, en penthouses en/of sky appartementen zijn nog beschikbaar. De maisonette beslaat twee verdiepingen op de vierde en vijfde verdieping. De penthouses en sky appartementen liggen uiteraard op grote hoogte. Het penthouse op respectievelijk de 14e verdieping, de hoogste verdieping van Toren 2 en het sky appartement op de 16e en 17e verdieping van Toren 1.

De koopsommen v.o.n. beginnen bij € 723.500 v.o.n. inclusief de afgekochte erfpachtcanon voor 50 jaar voor het appartement. De prijzen van de penthouses, sky appartementen en parkeerplaatsen zijn op aanvraag beschikbaar.
De mogelijkheid is er om de canon niet af te kopen maar jaarlijks te betalen. Meer informatie hierover kunt u opvragen bij de makelaar.

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

Foto's

Omgeving

NDSM - een district voor stadspioniers
Een nieuwe stad verrijst op NDSM. Een nieuw district voor stadspioniers in Amsterdam. Waar je de kans krijgt om te wonen op een plek waar ooit de tankers het IJ inrolden en kunstenaars de vrijheid vonden. Hier is het rafelig, tegendraads en filmisch mooi. Met alles wat je nodig hebt binnen handbereik.
Want naast woningen komen hier twee jachthavens, een zorgcluster, diverse horeca, winkels, een supermarkt (AH), musea, diverse scholen en culturele en vrijetijdsvoorzieningen. De oude monumentale gebouwen zijn veelal Rijksmonumenten en hebben nieuwe (culturele) functies.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop januari 2020
Verwachte oplevering november 2020

Woningtypen

Van de 3 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Penthouses en Sky Appartementen

  Penthouse € 1.490.000 v.o.n.
  • wonen 195 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Hellingstraat 270 195 m² wonen 5 kamers € 1.490.000 v.o.n.
  Hellingstraat 274 Verkocht 301 m² wonen 5 kamers € 2.480.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

NDSM Pontkade

€ 1.490.000 v.o.n.