MoTown

Amsterdam Verkoop gestart
Van € 249.546 tot € 526.211 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 70 (geen beschikbaar)
  • Wonen 46 tot 109 m²
  • Aantal kamers 1

Project MoTown

Laatste woning beschikbaar!

De komende jaren zal de wijk Sloterdijk, aan de westkant van Amsterdam - zich ontwikkelen tot een bruisende nieuwe wijk van de toekomst. Een hippe en stedelijke wijk waar mensen wonen, werken, naar school gaan, sporten en recreëren. Een van de eerste pionier-projecten van deze nieuwe wijk is MO*town. Een groen en duurzaam project, met veel ruimte voor nieuwe concepten en eigen initiatief. En waar je als bewoner deels je eigen stempel op kan drukken.

Wat betekent wonen in MO*town?

MO staat voor Mede-Opdrachtgeverschap: een bijzonder proces waarbij je samen met je toekomstige buren als mede-opdrachtgever deels je nieuwe woonomgeving creëert. Voor en achter de voordeur.

De allereerste (pionierende) mede-opdrachtgevers zijn al vanaf november 2018 betrokken. Samen met deze groep MO*ers zijn er inmiddels al diverse keuzes gemaakt, over de vormgeving en de uitstraling van het gebouw, maar ook over het energieconcept. Ook de grootte van de appartementen en de indeling van de woningen zijn inmiddels vastgesteld.

Als nieuwe (instap-)MO*er word je automatisch lid van de maandelijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Je leert je buren kennen en neemt samen de stand van zaken door.

Woon jij straks in Track 6?

De appartementen in Track 6 beschikken straks over een bijzondere groene gevelsteen, een prachtige poort met toegang tot een warm binnenhof, een balkon op het westen in de avondzon of juist op het oosten met uitzicht op een groene park. Doordat de woningen ondiep zijn heb je verhoudingsgewijs veel lichtinval in je appartement. Je fiets parkeer je in de kelder.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto's

Omgeving

SUPER BEREIKBAAR

Binnen tien minuten loop je vanuit MO*town naar trein-, metro- of tramstation Amsterdam Sloterdijk. De trein brengt je in vijf minuten naar het centrum van Amsterdam. De tram doet er net iets langer over. Doe je liever extra duurzaam? Dan pak je natuurlijk gewoon de fiets en doe je er een kwartiertje over.

Sloterdijk heeft een goede aansluiting op de Ringweg A10 en de A5. De N200 brengt je vanuit je wijk binnen no time naar Haarlem. Als je de auto liever laat staan, ben je met de trein zonder overstappen zó in Utrecht, Rotterdam of Den Haag. Of op Schiphol!

Spring je op je fiets, dan je zit zo in Bos & Lommer. Er is altijd wat te zien, doen en kopen in de bruisende buurten Bos & Lommer en De Baarsjes. Met volop restaurants, eetcafés, kroegen en een van de mooiste parken van de stad verveel je je geen moment in West. Mocht je toch de behoefte voelen naar de binnenstad te willen, in 25 minuten fietsen zit je op de Noordermarkt of bij de entree van Het Stedelijk.

BRUISEND HIPPE WIJK

In MO*town ervaar je wonen in Amsterdam op z’n best. Sloterdijk wordt een bruisende wijk waarin mensen werken, wonen en ontspannen, met natuurlijk de daarbij horende voorzieningen. Niet de drukte van het centrum, maar wél de historische binnenstad dichtbij. Tenminste, als je nog je wijk uit wilt.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2020

Woningtypen

Van de 70 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

MoTown

Van € 249.546 tot € 526.211 v.o.n.