Trinity

Amsterdam
Van € 1.300 tot 1.824 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 92 (9 beschikbaar)
  • Wonen 53 tot 96 m²
  • Aantal kamers 1 tot 3

Project Trinity

TRINITY
Maak kennis met project Trinity. In het renovatieproject worden drie voormalige kantoortorens in Amstel III getransformeerd naar drie fraaie woongebouwen met in totaal 133 comfortabele huurwoningen. amstel III is nu nog een kantorengebied, maar dit verandert de komende jaren in een levendige stadswijk waar je plezierig kan wonen, werken en ontspannen! Tot 2027 worden hier 5.000 woningen gebouwd. Daarnaast komen er winkels, meer groen en is er ruimte voor sport en recreatie. Je ziet nu al gezellige hotspots ontstaan. Van een ‘Coffee to go’ tot gezellige restaurantjes. Op loopafstand is een fitness en boodschappen doe je op korte termijn aan de overkant waar een grote supermarkt op de planning staat. Trinity heeft een geweldige bereikbaarheid, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Met de trein en metro sta je binnen 20 minuten al op het Centraal Station. Ook de Zuidas is uitstekend bereikbaar. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de Ring.

Aanbod
De appartementen- van studio tot penthouse- hebben een oppervlakte van 36 tot 96 m2 en sluiten daarmee aan bij jouw woonbehoeften. Allemaal even luxe afgewerkt, met onder andere een hoogglans keuken met inbouwapparatuur. En allemaal voorzien van wit gespoten wanden en plafonds, een pvc vloer, een volledig betegelde badkamer en een berging. De huurprijzen liggen tussen de €737,- en €1.850,-. Op dit moment zijn er alleen nog appartementen vanaf € 1.300,- beschikbaar.

Flexibel wonen
Verandert je leefsituatie en wil je later toch groter of kleiner wonen? Geen probleem. Als huurder kun je altijd inpandig verhuizen. Bijvoorbeeld van een tweekamerappartement naar een driekamerappartement. Of juist andersom.

Uniek
Ieder appartement in Trinity heeft z’n eigen bijzondere kenmerken. Denk bijvoorbeeld aan Franse balkons op de eerste en tweede verdiepingen. Aan een eigen buitenruimte voor sommige woningen op de begane grond. Zoek je het liever wat hoger op? Dan zijn de penthouses iets voor jou. Deze appartementen zijn voorzien van een grote raampartij met een prachtige lichtinval en een geweldig uitzicht.

Groen
Naast wooncomfort kun je in Trinity genieten van groen en gezelligheid rondom. Er is een mooi aangelegd terras en een gemeenschappelijke en gemeubileerde tuin naast de torens waar je jouw medebewoners kunt ontmoeten.

Energiezuinig
Hier woon je comfortabel én zuinig, mede dankzij HR++glas en een gasloos energiesysteem. Tel daar de ledverlichting in de algemene ruimten bij op en je komt uit op een energie-index < 1,2. Daardoor blijft jouw energierekening laag, in welke toren je ook woont.

Parkeren
Parkeren kun je als Trinity-bewoner in de garage onder de torens. Deze plaatsen zijn los van de woningen te huur voor €125,- per maand

Locatie
Je vindt de Trinity-torens aan de Pietersbergweg in Amsterdam Zuidoost. In Amsterdam Zuidoost heb je al het gemak bij de hand. Een IKEA-concern, woonwinkels, een bouwmarkt: ze staan allemaal bij de Trinity-torens in de buurt. En binnenkort wordt er tevens een grote supermarkt naast de torens gerealiseerd. Voor de beste concerten en mooiste wedstrijden fiets je in nog geen tien minuten naar de AFAS Live, Ziggo Dome en Johan Cruijff Arena. En even snel ben je bij het groen van de Ouderkerkerplas en het Gaasperpark. Met de snelwegen A2 en A9 om de hoek ben je zo op weg, wat ook geldt wanneer je reist met het openbaar vervoer. Metro- en treinstation Holendrecht ligt vlakbij, meerdere bushaltes zijn in de buurt.

Inkomenseis
De inkomenseis is een bruto inkomen van 3x de maandelijkse huur. Er kan met een garantstelling worden gehuurd en in sommige gevallen zal er een extra borg worden gevraagd. De standaard borg is 1 maand.

Interesse
De prognose oplevering is april 2021. Er kunnen nu al huurovereenkomsten opgemaakt worden. Je kunt nu dus al zeker zijn van een huurwoning voor volgend jaar! Heb je interesse? Mail dan naar voor meer informatie.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Verwachte oplevering april 2021

Woningtypen

Van de 92 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Eefje Voogd Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 23:45
Bel 020-3050560
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Trinity

Van € 1.300 tot 1.824 /mnd