Up North

Amsterdam Verkoop gestart
Van € 320.000 tot € 685.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 96 (52 beschikbaar)
  • Wonen 44 tot 95 m²
  • Aantal kamers 1 tot 4
Blikvanger Verkoop gestart, prognose start bouw april 2024.

Project Up North

Up North. Je nieuwe (t)huis in een groene omgeving.

Je kunt je inschrijven via de projectwebsite als geïnsereerde. Wanneer een appartement onder optie is, dan word je op de reservelijst genoteerd.

Wanneer
In het warme licht van de ondergaande zon geniet je op je balkon van een uitzonderlijk uitzicht. Er wordt gespeeld in het groen aan je voeten, mensen liggen gezellig te kletsen in het gras, de stad zoemt op de achtergrond. Keer je je naar de binnenzijde van het gebouw, dan straalt daar de attractieve binnentuin van Up North als dynamisch middelpunt. Heerlijk wonen in de stad en toch ook omringd door groen. Hier heb jij je nieuwe thuis gevonden.

Up North is:
- Gevarieerd woningaanbod
- Dichtbij het centrum van Amsterdam
- Fijne nieuwe buurt
- Groen in én om het gebouw
- Duurzaam (BENG) en sfeervol wonen
- 90 sfeervolle koopappartementen

Appartementen met sfeer, afgewerkt op hoog niveau. Dat staat bij Up North centraal. Van binnen heerlijk licht en luxe, buiten een privé terras met een groen uitzicht over Amsterdam Noord of de besloten daktuin. Een unieke kans voor iedereen die in de nieuwste fijne buurt van Amsterdam wil wonen.

Voel in de Klaprozenbuurt dezelfde dynamiek en levendigheid als in het Amsterdamse stadscentrum. Gezien de nabije ligging is daar ook bijna geen ontkomen aan. Je vindt hier straks lokale ondernemers en kleinschalige horeca. Zodat jij vanuit je appartement zo het terras op kunt lopen. Geniet van wonen en leven in een groen stadsdeel nabij het water. In het complex Up North komen 207 huur- en koopappartementen, waarvan circa 90 koopappartementen. Allemaal goed geïsoleerd, duurzaam én stijlvol. Voel jij je al thuis in Up North?

Up North is vormgegeven als een carrévormig gebouw, dat opgedeeld is in acht kleinere bouwblokken met ieder een eigen uitstraling en kwaliteit. In het binnengebied van het gebouw is het de intentie om een leefbaar en natuurinclusief gebied te maken. Vanuit de trappenhuizen lopen paden naar het hart van de ontmoetingstuin. Centraal in de tuin staat een kas als hoofdentree naar de fietsenstalling op de eerste verdieping. Hier kom je tot rust en ontmoet je elkaar! Aan de randen van de tuin komt hogere beplanting en er worden zelfs kleine bomen geplant. Met inheemse planten en nestkasten voor vogels en vleermuizen worden ook andere bewoners verwelkomd. Zo ontstaat in Up North een prettige leefomgeving die tevens natuurinclusief, klimaatadaptief en dus ook toekomstbestendig is!

Laanappartementen
Het gebouw van de Laanappartementen omvat 50 koopappartementen in verschillende typen. De bouwmarkt, die onderin het gebouw komt, wordt omzoomd door duplex woningen en kantoorruimten.

Parkappartementen
Het gebouw van de Parkappartementen omvat 40 koopappartementen in verschillende typen. Het groene Klimopplein ligt hier letterlijk voor de deur en biedt een mooi uitzicht voor de Parkappartementen.

In de parkeerkelder kunnen bewoners van Up North hun auto of scooter stallen. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime fietsenstalling met een exclusief gebruiksdeel voor de koopappartementen, die hier twee vaste eigen stallingsplaatsen per appartement hebben.

Koopappartementen Up North: van €325.000 t/m €700.000 inclusief vooruitbetaalde canon voor 50 jaar, exclusief parkeerplaats. In parkeerplaats voor auto/scooter wordt voorzien.

Foto's

Omgeving

Amsterdam Noord: daar moet je zijn.

Noord is een van de grootste stadsdelen van Amsterdam en absoluut het groenste stadsdeel! Hier valt steeds meer te ontdekken. Leuke winkels, hippe eettentjes en het levendige NDSM-terrein om de hoek. Vlakbij water en met veel groen. Ook zit je zó in de binnenstad, in de trein of op de ring A10. Een plek vol verborgen parels voor locals. Zie jij je hier al wonen?

Van bedrijventerrein naar groene woonbuurt
De Klaprozenbuurt ligt tussen de Noordelijke IJ-oevers (NDSM, Buiksloterham) en de oudere buurten van Noord. Dit is tussen de Klaprozenweg, Zijkanaal I met zijn haven voor woonboten, de Buiksloterdijk en de Bloemenbuurt.
Nu heeft het gebied vooral identiteit als bedrijventerrein. In de toekomst komen er in de Klaprozenbuurt 2.000 woningen. Bedrijven keren er na de transformatie van de hele wijk ook terug, tenzij ze het milieu belasten. Tussen de gebouwen, erop en eromheen, komt veel groen. Het bedrijventerrein wordt dus een groen woongebied!

Hotspots in de buurt. Up North ligt in Amsterdam Noord op een kwartiertje fietsen naar hartje centrum waar veel te zien is en te beleven.

En er zijn ook veel mooie plekjes in de buurt, zoals:
- NDSM-werf
- De Ceuvel
- Noorderpark
- Cafe Keppler
- Eye
- Loetje aan ’t IJ
- Openbaar Vervoer
- Boodschappen doen in het moderne Banne centrum of winkelcentrum Mosveld
- De markt op de Van der Pekstraat voor verse producten
- Sporten bij Gym Royale

Op de begane grond aan de Klaprozenweg komen winkels en bedrijven, waardoor het een levendige straat wordt. De Klaprozenbuurt krijgt daarnaast twee supermarkten, nieuwe horeca, twee basisscholen en voorzieningen voor zorg en welzijn. Kortom, een veelzijdige woonbuurt met groen en gezelligheid!

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop september 2023
Verwachte start bouw april 2024
Verwachte oplevering december 2026

Woningtypen

Van de 96 huizen in dit project zijn er nog 52 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Up North

Van € 320.000 tot € 685.000 v.o.n.