Kings/Lane

Amsterdam
Van € 3.325.000 tot € 9.000.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 6 (3 beschikbaar)
 • Wonen 277 tot 378 m²
 • Aantal kamers 7 tot 9

Project Kings/Lane

Hoogwaardige transformatie van een stadsvilla uit 1913
In het meest groene deel van Oud-Zuid, aan de rand van het Vondelpark, in een van Amsterdams mooiste buurten komt Kings/Lane Residentials. Deze monumentale stadsvilla krijgt na de transformatie meer dan haar oorspronkelijke allure. Het gebouw omvat straks zes ruime en stijlvolle appartementen van circa 277 m2 tot 387 m2. De appartementen zijn bereikbaar met een lift en hebben een buitenruimte op het westen.

Residentieel wonen aan de entree van het Vondelpark in het hart van Oud-Zuid
Kings/Lane ligt middenin het Willemspark, tussen het Vondelpark en de Koninginneweg. Het Willemspark heeft groene lanen en Kings/Lane is omgeven door karakteristieke villa’s uit de eerste helft van de twintigste eeuw. Een unieke locatie op de hoek van de Koningslaan en de Emmalaan. Vanuit Kings/Lane is er een dynamisch uitzicht op de brug naar de entree van het Vondelpark.

Comfortabel en energiezuinig
Het gebouw voldoet straks aan de moderne eisen van comfort, isolatie en energiezuinigheid met HR++ glas en een eigen warmtepomp, die is aangesloten op een gezamenlijke bron in de bodem. De appartementen in Kings/Lane krijgen een energielabel A+++. Er is veel aandacht besteed aan een comfortabel binnenklimaat in de woningen. In de winter is het aangenaam warm in huis met vloerverwarming en voor de sfeer een gashaard. En in de zomer blijft het koel dankzij een uitgekiend systeem met vloerkoeling aangevuld met fan coil units.

Kings/Lane bestaat uit zes verschillende appartementen:
- Drie dubbele benedenwoningen vanaf circa 277 m2 met een tuin.
- Twee appartementen over een gehele verdieping van circa 329 m2 met een terras.
- Een penthouse van circa 387 m2 met een dakpatio.

Design your own of turn-key
Kings/Lane biedt de vrijheid een woning te creëren die perfect aansluit op uw wensen. Het is mogelijk een geheel eigen indelingsontwerp te laten realiseren.
Voor wie juist het gemak zoekt van een turn-key concept: de interieur architecten van Framework ontwierpen voor elk van woningen een doordachte plattegrond en een high-end ontwerp voor de complete afbouw, met een ‘custom made’ keuken, stijlvol sanitair, vloerafwerking en een gashaard. Bij het design is gekozen voor pure materialen zoals blank eiken en bianco travertino. De neutrale tinten zijn tijdloos en bieden een solide basis voor uiteenlopende interieurstijlen.

Heeft u interesse in een van de appartementen? Neem dan nu contact op. We gaan graag in gesprek over uw persoonlijke wensen. Naar verwachting start de bouw in Q2/Q3 van 2024, de geplande bouwtijd is ongeveer twee jaar.

'Wonen in een klassiek gebouw met de grandeur van toen en het comfort van vandaag op deze locatie, dat is een uitzonderlijke combinatie en dus een unieke kans'
Nanneke Koopman, Nieuwbouwspecialist Broersma Wonen

Foto's

Omgeving

Kings/Lane ligt in het groene deel van Oud-Zuid: een van Amsterdams mooiste buurten, met indrukwekkende brede lanen, imposante monumentale gebouwen, bijzondere (buurt)winkels en een aantal van de beste musea ter wereld.

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Van de 6 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

 • The Double

  Benedenwoning Van € 3.325.000 tot € 4.070.000 v.o.n.
  • wonen 277 tot 313 m² wonen
  • aantal kamers 7 tot 9 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Emmalaan 4 A Verkocht onder voorbehoud 277 m² wonen 7 kamers € 3.325.000 k.k.
 • The One Floor

  Bovenwoning € 6.560.000 v.o.n.
  • wonen 329 m² wonen
  • aantal kamers 8 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Emmalaan 4 C 329 m² wonen 8 kamers € 6.560.000 k.k.
 • The Penthouse

  Bovenwoning € 9.000.000 v.o.n.
  • wonen 378 m² wonen
  • aantal kamers 8 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Emmalaan 4 D 378 m² wonen 8 kamers € 9.000.000 k.k.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Kings/Lane

Van € 3.325.000 tot € 9.000.000 v.o.n.