Oorspronkelijk Wonen Cluster 35

Apeldoorn
Van € 277.500 tot € 489.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 19 (geen beschikbaar)
 • Wonen 111 tot 168 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 114 tot 307 m²

Project Oorspronkelijk Wonen Cluster 35

Binnen cluster 35 realiseert Oorspronkelijk Wonen een schitterend ensemble woningen bestaande uit rijwoningen en fraai en mooi scala 2^1 kapwoningen en vrijstaande woningen.

Rijwoningen:
De rijwoningen ondersteunen, tezamen met de reeds gerealiseerde rijwoningen van de naastgelegen clusters, het straatbeeld langs het Schegpark. Binnen de architectuur is een variërende gevelcompositie het thema met een fraaie diverse kleurstelling in de bakstenen gevelopbouw. De vormgeving biedt een verscheidenheid aan woningtypologieën. De hoekwoningen met aangebouwde gemetselde erkers, de tussenliggende woningtypes met Volendammer kapvorm (met strakke dakrandbeeïndiging), de luxe metalen kaders t.p.v. de entrees en de gemetselde erfafscheidingen t.p.v. de hoekwoningen zijn fraaie verbijzonderingen, het onderstreept de diversiteit. Deze laatste woningen langs het Schegpark bieden het ultieme kwalitatieve uitzicht over het Schegpark en de verdere openbare groene ruimte in oostelijke richting.
De koper krijgt de keuze uit vele uitbreidingsmogelijkheden zoals een achteruitbouw (120 of 240 cm) en fraaie strak vormgegeven dakkapellen aan de voor- en achterzijde.

2^1 Kapwoningen:
Het middendeel van cluster 35 voorziet in de bouw van luxe en zeer ruime (vanaf ca 600m3, woonopp. ca 168 m2) 2^1 kapwoningen. De duidelijk en sprekende horizontale bakstenen gevelopbouw is doorgezet in de grote kozijnen en erkeropbouw in de voorgevel d.m.v. horizontale tussendorpels.
De kaderombouw t.p.v. de erkers in de voorgevel is een architectonische link (het Leitmotief) naar de rijwoningen. De kleurstelling van de bakstenen gevels is duidelijk afwijkend gekozen t.o.v. de rijwoningen. Hierdoor krijgt het ensemble 2^1 kapwoningen en vrijstaande woningen een unieke plek binnen cluster 35. De 2^1 kapwoningen aan de Satijnzwam hebben een fraai landelijk uitzicht.

De mogelijkheid voor de toekomstige bewoner om de begane grond indeling te spiegelen is een extra verrijking binnen het optiepakket. Verdere optiemoglijkheden bij de 2^1 kapwoningen zijn de achteruitbouwen (120 en 240 cm) maar ook de strak vormgegeven dakkapellen aan de voor- en achterzijde.
Een extra uitbreiding van de woonkwaliteit bieden de 2^1 kapwoningen gelegen aan de Honingzwam. De bewoner krijgt de mogelijkheid om op de begane grond de woning uit te breiden met bijvoorbeeld een aangebouwde garage, een kantoormogelijkheid, een bijkeuken en berging of zelfs een slaapkamer met badkamer (levensloopbestendig wonen). Divers combinaties zijn onderling nog te variëren, een niet te missen kans voor optimaal en luxe woongenot. Op eigen terrein is er een dubbele parkeergelegenheid.

Vrijstaande woningen:
Op ruime kavels biedt cluster 35 langs de Nijbroekseweg de mogelijkheid om te kiezen uit een tweetal types vrijstaande woningen. Dit zijn zeer ruime woningen. Type B heeft een inhoud van ca. 609 m3 en een woonopp. van 168 m2, type C heeft een inhoud van 694 m3 met een woonopp. van 184 m2.
De woningen zijn modern vormgegeven en kenmerken zich door fraaie geveldetailleringen. De diverse gemetselde omkaderingen op zowel de begane grond als op de verdiepingen onderstrepen dit. Daarmee hebben deze vrijstaande woningen ieder een eigen identiteit. Verscheidenheid in de entrees van de woningen, de bloemkozijnen met omkadering, de staande gevelkozijnen in de voorgevel en de hoge opgaande kozijnen in de topgevels zijn enkele kenmerkende details die deze vrijstaande woningen een heel eigen signatuur geven.

Het vrije wonen langs de Nijbroekseweg wordt ook hier ondersteunt door de wijdsheid van de openbare groene ruimte. Net als bij de 2^1 kapwoningen aan de Honingzwam krijgen deze vrijstaande woningen zeer uitgebreide optie- en uitbreidingsmogelijkheden. De uitbouw t.p.v. de achtergevels (120 of 240 cm) maar vooral de aanbouwmogelijkheden met geweldige ruime indelingsvrijheden (tot en met levensloopbestendig woongenot) geven deze woningen de kwaliteit van een villa. Gecomplementeerd met dubbele parkeermogelijkheden op eigen terrein is dit het absolute optimum van een luxe en vrij woongenot.
Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 19 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Oorspronkelijk Wonen Cluster 35 / Blok A

  Tussenwoning Van € 277.500 tot € 329.500 v.o.n.
  • wonen 111 tot 125 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Oorspronkelijk Wonen Cluster 35 / Blok D

  2-onder-1-kapwoning Van € 474.500 tot € 489.500 v.o.n.
  • wonen 168 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Verkoopmakelaars

ten Hag makelaarsgroep Deventer

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0570-666999

Tijmen Kroes Makelaardij

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 055-5212155
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing