Ugchelen Buiten Veld J

Apeldoorn Verkoop gestart
Van € 449.500 tot € 679.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 9 (geen beschikbaar)
  • Wonen 148 tot 197 m²
  • Aantal kamers 4 tot 7
  • Perceel 275 tot 702 m²

Project Ugchelen Buiten Veld J

Veld J ligt aan de rand van Ugchelen Buiten en omvat in totaal 9 nieuwbouwwoningen. Er komen 4 luxe vrijstaande woningen en prachtige multifunctionele woningen met een slaap- en badkamer op de begane grond.

3 vrijstaande villa's type Jacobinia

Deze prachtige vrijstaande villa's bieden heel veel ruimte. Vanuit de grote woonkamer heeft u prachtig zicht op de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 grote slaapkamers, een ruime badkamer en een separaat toilet. De grote zolderverdieping biedt veel mogelijkheden. De opmerkelijke architectuur van de villa’s zorgt voor een luxe uitstraling. Kenmerkend zijn de houten elementen in de gevel en het opvallende metselwerk. De mooie glaspartijen zorgen voor een optimaal contact met de natuur. Hierdoor lopen huis en tuin naadloos in elkaar over en wordt buiten naar binnen gehaald. De tuinen hebben zeer royale afmetingen.

1 vrijstaande villa type Joshua

Deze zeer royale villa heeft een opmerkelijke architectuur die voor een luxe uitstraling zorgt. Het opvallende metselwerk en de houten lamellen geven deze villa een geheel eigen identiteit. In het woongedeelte is optimaal gebruikgemaakt van glas. Hierdoor wordt buiten als het ware naar binnen gehaald en komt de natuur ten volle tot zijn recht. De tuin heeft een zeer royale afmeting. In de villa is heel veel ruimte gecreëerd. Er zijn maar liefst 6 volwaardige slaapkamers verdeeld over 2 verdiepingen. Ook een uitbouw behoort nog tot de mogelijkheden. Kortom, een villa die alles in zich heeft om al uw woonwensen waar te kunnen maken!

5 semi-bungalows type Jasmijn

Kenmerkend voor deze royale semi-bungalows is de bijzondere architectuur. Op de open hoeken wordt glas toegepast waardoor optimaal wordt ingespeeld op de natuur. Het bijzondere metselwerk en de houten lamellen geven de woningen een eigen identiteit.
De woningen bieden zeer veel ruimte. Op de begane grond worden een ruime slaapkamer en badkamer gerealiseerd. Uitbouw van de woonkeuken met eventueel overdekt terras behoren tot de mogelijkheden. Op de verdieping bevinden zich 2 royale en hoge slaapkamers, een tweede badkamer en een separaat toilet. Kortom, woningen die perspectief bieden voor uw woonwensen!

Ugchelen Buiten biedt woningen voor jong en oud. Of u nu een starter bent, een gezin hebt of al ouder bent en alle voorzieningen op de begane grond wilt hebben: in Ugchelen Buiten vindt u het huis van uw dromen. Tenminste, als u droomt van een huis in een groene omgeving!

De 4 vrijstaande villa’s en 5 geschakelde semi-bungalows die in veld J worden gerealiseerd, zijn ontworpen door MIX Architectuur. Ze stralen een modern, dorps karakter uit. "Alle woningen zijn zorgvuldig ontworpen met dunne dakoverstekken en houten elementen in de gevel. Ze hebben steile kappen en refereren met al deze elementen aan het “Apeldoorns huis”. En de steile kappen bieden nu ook de mogelijkheid om zonnepanelen te integreren in het ontwerp.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2020

Woningtypen

Van de 9 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaar

Nieuwbouw Centrum Apeldoorn

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 055-5777107
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Ugchelen Buiten Veld J

Van € 449.500 tot € 679.000 v.o.n.