Welgelegen

Apeldoorn Verkoop gestart
€ 695.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 6 (6 beschikbaar)
  • Wonen 169 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 258 tot 281 m²

Project Welgelegen

START VERKOOP VRIJDAG 29 OKTOBER 2021 VANAF 12.00 UUR VIA DE PROJECTWEBSITE. INSCHRIJVEN MOGELIJK TOT 12 NOVEMBER 12.00 UUR!

Apeldoorn krijgt er 6 in het oog springende villa’s bij aan de Burgemeester Jhr. Q. van Uffordlaan. Welgelegen Apeldoorn is een aansprekend nieuwbouwplan op een bijzondere locatie met een rijke geschiedenis. De toekomst wordt minstens net zo inspirerend, want binnenkort kunt u hier exclusief wonen op loopafstand van het centrum. Bij deze presenteren we u vol trots de 6 in het oog springende villa’s in de Welgelegen. De woningen zijn strak, stevig en kubistisch en vormen samen een sfeervolle wand met doorzichten aan Burgemeester Jhr. Q. van Uffordlaan. Kiest u voor de woon- of toch voor de woon/werk variant? In beide gevallen geniet u straks van uw nieuwe woning op 5 minuten fietsen van het centrum.

Op de locatie zijn 6 kavels met daarop drie dubbele villa’s gesitueerd. De villa’s liggen twee aan twee en hebben een royale indeling, waardoor het mogelijk is om op de begane grond een kantoor, aan huis te realiseren. Op de eerste en tweede verdieping is voldoende ruimte voor een compleet woonprogramma.
Wilt u de villa volledig als woning gebruiken? Dat kan! Dan beschikt u over een heerlijk ruime woonkamer met open keuken op de begane grond en een extra slaapkamer op de eerste verdieping. Voor beide variaties is een uitbouw op de eerste verdieping mogelijk.

De villa’s hebben elk een tuin op het westen die te bereiken is via een rustige, doodlopende weg. Onder uw eigen luxe carport is ruimte voor twee auto’s. De tuin wordt standaard omsloten door een taxushaag die beschutting en privacy biedt. Binnen de haag kunt u een tuin naar wens aanleggen. De grote ramen op de begane grond verbinden uw interieur met het buitenleven. De tuinen grenzen aan openbaar groen met rozenstruiken die het uitzicht verfraaien zonder dat u daar onderhoud aan heeft.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2021

Woningtypen

Van de 6 huizen in dit project zijn er nog 6 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Nieuwbouw Centrum Apeldoorn

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 055-5777107
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Welgelegen

€ 695.000 v.o.n.