Meesters van Apeldoorn

Apeldoorn Verkoop gestart
Van € 575.000 tot € 840.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 20 (5 beschikbaar)
  • Wonen 156 tot 190 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 74 tot 207 m²

Project Meesters van Apeldoorn

Op een historisch plekje in hartje Apeldoorn komt Meesters van Apeldoorn. De eerste fase van dit plan omvat veertien royale drive-in-woningen en vijf zeer ruime stadswoningen. Het tweeluik verrijst op de locatie van het voormalige Sportfondsenbad en het naastgelegen parkeerterrein aan de Van Huutstraat. De nieuwe woningen bieden vooral heel veel leefruimte, zeker voor stedelijke begrippen. Ook bijzonder voor wonen in de binnenstad: als bewoner beschik je over één of zelfs twee eigen parkeerplaatsten ‘onder’ je huis. Intussen woon je hier heerlijk rustig tussen het idyllische Oranjepark en het bruisende stadshart van Apeldoorn. Als groene omlijsting van de woonblokken worden parken met paden en straatjes aangelegd, die in de toekomst voor een verbinding zorgen met het achterliggende gebied.

Presale
De presale is inmiddels gestart. Geef je voorkeur voor een bouwnummer door via je persoonlijke woondossier op de projectwebsite. Ga je voor een ruime drive-in-woning of een riante stadswoning?

Drive-in-woningen
Er komen 14 drive-in-woningen aan de Van Huutstraat met elk een eigen parkeerplaats voor de deur. Deze woningen hebben een woonoppervlakte van 180 vierkante meter verdeeld over vier woonlagen. Het kloppend hart van de drive-in-woning is de eerste verdieping. Hier bevindt zich een royale living met open keuken en aansluitend een balkon van ruim 16 vierkante meter.

Stadswoningen
De vijf stadswoningen hebben een woonoppervlakte van maar liefst 190 vierkante meter, vier slaapkamers en een tuin op het zuidwesten. Het leven speelt zich grotendeels af boven het maaiveld: een grote woonkamer met open keuken liggen op de eerste verdieping. De stadswoningen hebben twee parkeerplaatsen voor de deur.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop december 2021

Woningtypen

Van de 20 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Nieuwbouw Centrum Apeldoorn

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 055-5777107
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Meesters van Apeldoorn

Van € 575.000 tot € 840.000 v.o.n.