Laan van Buiten

Apeldoorn Verkoop gestart
Van € 549.500 tot € 697.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 16 (1 beschikbaar)
  • Wonen 138 tot 173 m²
  • Aantal kamers 4 tot 6
  • Perceel 260 tot 400 m²

Project Laan van Buiten

START BOUW 1E KWARTAAL 2023! 

Inmiddels zijn de eerste woningen verkocht maar er zijn nog enkele woningen beschikbaar!

Zoek je een plek waar je lekker ruimtelijk en groen kunt wonen? In de wijk Zuidbroek worden binnenkort 24 royale woningen gerealiseerd in het project Laan van Buiten. Er komen 8 woningen aan de Terwoldseweg (deelgebied De Wingerd) en 10 woningen aan de Musicalstraat (deelgebied Parkpoorten).

Het plan telt in totaal 18 stijlvolle woningen met een markante architectuur in verschillende uitvoeringen en combinaties, passend bij hun omgeving. Op beide locaties, zowel aan de Terwoldseweg als aan de Musicalstraat, woon je bovendien heerlijk groen en op een steenworp afstand van het prachtige park Zuidbroek. Je wandelt zo het park in waar de kinderen uit de buurt samen buiten spelen. Verse groenten voor het avondeten haal je bij Stadsakkers. Je zou haast vergeten dat Apeldoorn ook gewoon een grote stad is en dat je in een kwartiertje naar het centrum fietst. Basisscholen, de kinderopvang en supermarkten zijn allemaal vlakbij en je rijdt zo de A50 op!

Ben je bang dat je je eigen woning niet kunt verkopen? Geen probleem! Je kunt de woning kopen onder voorbehoud verkoop eigen woning. Maak een vrijblijvende afspraak om te kijken of je hiervoor in aanmerking komt.

Ga voor meer informatie naar de projectwebsite

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juli 2022

Woningtypen

Van de 16 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Laan van Buiten

Van € 549.500 tot € 697.500 v.o.n.