De Crescent West

Apeldoorn Verkoop gestart
Van € 365.000 tot € 430.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 14 (13 beschikbaar)
  • Wonen 132 tot 163 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 58 tot 92 m²

Project De Crescent West

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar VanWonen ontwikkelt in het hart van Apeldoorn op de hoek van de Hoofdstraat en het Stationsplein het project De Crescent West.

Pal tegenover het station. 14 stoere stadsvilla’s en 30 ruime vrije sector huurappartementen bieden je alles wat je hartje begeert. Ruimte, licht en luxe door grote glasvlakken en robuust metselwerk in combinatie met hout. Daarnaast zijn de stadsvilla’s flexibel in te delen met vide’s, dakterrassen. Een eigen werkplek thuis, geen probleem. Je vindt het hier bij Crescent West.

Het stationsplein heeft de laatste jaren een volledige metamorfose ondergaan, waarbij deze stadswoningen een mooie aanvulling zijn. Het gezellige stadscentrum van Apeldoorn met haar eigentijdse sfeer is op loopafstand. Het ontbreekt je hier aan niets. Spontaan een hapje eten kun je in de verschillende restaurants, cafés en ook het winkelcentrum ligt letterlijk om de hoek. Apeldoorn staat bekend om zijn koninklijke allures door Paleis Het Loo en is omringd door eindeloze bossen waar je kunt mountainbiken, hardlopen en wandelen zover als je wilt. Ook theater Orpheus en allerlei culturele activiteiten zijn hier te vinden. Geniet van het stadse leven op de Veluwe!

De verkoop is gestart! Kijk gauw voor meer informatie op de projectsite.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2020

Woningtypen

Van de 14 huizen in dit project zijn er nog 13 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Crescent West

Van € 365.000 tot € 430.000 v.o.n.