Gaardenhage

Arnhem
Van € 389.940 tot € 404.482 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 5 (4 beschikbaar)
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 1.100 tot 1.287 m²

Project Gaardenhage

Behaaglijk wonen in Gaardenhage!

Het vrolijke gezang van een merel in de beukenhaag, het geruis van de wind door de bomen, in de verte het geluid van een paar spelende kinderen, maar verder niets... Bent u op vakantie? Nee, u bent thuis. Thuis op een unieke plek: uw eigen moderne, ruime villa in Gaardenhage. Een oase van ruimte en rust.

De gemeente Arnhem heeft - in het deelgebied De Hagen - nog enkele kavels te koop in de villawijk 'Gaardenhage'. Hier koopt u een zeer ruime kavel en bouwt u een modern vrijstaand huis. Een huis dat u zelf bedenkt, ontwerpt en laat bouwen. Wonen in Gaardenhage betekent rustig wonen aan de rand van Arnhem Veel buren gingen u voor; in de wijk staat al een aantal inspirerende, zelf ontworpen huizen.

Gaardenhage ligt aan de rand van het Arnhemse wijk Rijkerswoerd. De wijk ligt verscholen in het groen - op de plek van een voormalige fruitboomgaard - vlakbij de Stadsboerderij de Korenmaat. Gaardenhage ligt op loopafstand van het bos, maar ook het centrum van Arnhem is dichtbij (tien minuten fietsen) Scholen, winkels, sportclubs: u vindt ze in de directe omgeving. Bovendien bent u met de auto zó op de belangrijkste verbindingswegen.

Een groot voordeel van de kavels in Gaardenhage is dat ze al klaar zijn. De bijna 2 meter hoge hagen die uw ruime kavel omzomen, staan er al en de openbare ruimte is ingericht. Geen jarenlange bouwplaats met stof en zandweg. Als uw huis gebouwd is, woont u direct prettig.

Gaardenhage is perfect voor mensen die houden van mooie, strakke woningen en graag zelf hun leven vormgeven. Met eigen architect of naar eigen ontwerp kunt u hier uw droomhuis laten bouwen. Op iedere ruime kavel staat een moderne villa. De woningen zijn stuk voor stuk uniek.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 5 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Gaardenhage

Van € 389.940 tot € 404.482 v.o.n.