Buitenplaats Koningsweg - KKN 1, 2 en 3 Herenhuizen in het Bos

Arnhem Verkoop gestart
Van € 675.000 tot € 850.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 21 (1 beschikbaar)
  • Wonen 156 tot 194 m²
  • Aantal kamers 4 tot 6
  • Perceel 104 tot 150 m²

Project Buitenplaats Koningsweg - KKN 1, 2 en 3 Herenhuizen in het Bos

Project Buitenplaats Koningsweg - KKN 1, 2 en 3 Luxueuze herenhuizen in het bos

Nog 1 bouwnummer beschikbaar! Een unieke kans!

Verscholen in het groen, aan het oog onttrokken, en bijna net zo gecamoufleerd als tijdens de oorlogsjaren, bieden de 21 uiterst luxueuze herenhuizen van KKN 1, 2 en 3 een geweldig thuis voor creatieve bewoners. Geef op geheel eigen wijze invulling aan exclusief wonen, werken en leven en laat je verleiden door deze unieke historische locatie, omringd door het overweldigende landschap van de Hoge Veluwe. Hier koop je niet zomaar een woning, maar een woonbelevenis die met niets te vergelijken is.

Direct bij de ingang van Buitenplaats Koningsweg, in een fraai beukenbos, zullen drie bouwblokken verrijzen met elk zeven geweldige herenhuizen, ontworpen door het toonaangevende architectenbureau MVRDV uit Rotterdam. De woningen blinken allemaal uit in ruimte, comfort, duurzaamheid en oog voor detail. Via de woning is de parkeerkleder met je eigen geïsoleerde berging en privé parkeerplaats te bereiken. Onder de woningen kun je parkeren en vanaf je privé-vlonder loop je zo het bos in. Een heerlijke plek om te wonen!

Hoogwaardige materialen
Bij de realisatie van de herenhuizen in KKN 1,2 en 3 wordt er zoveel mogelijk gebruikt gemaakt van materialen en grondstoffen die vrijkomen bij de sloop van oude gebouwen, zoals gerecycled beton en gerecycled onderhoudsvrij kunststof KLP. Daarnaast worden de gevels volledig uitgevoerd in houtskeletbouw en zijn ook de kozijnen van hout, dus hernieuwbaar. Veel glas, lichtgrijze leistenen gevels en leistenen daken zijn typerend voor de drie gebouwen en passen perfect bij de omliggende bebouwing.
De woningen in KKN 1, 2 en 3 zijn BENG, wat staat voor bijna energie neutraal gebouw. De meeste herenhuizen worden zelfs ENG, dus volledig energie neutraal. Dankzij alle energiezuinige toepassingen en installaties kun je straks flink besparen op je energierekening.

Voor KKN 1, 2 en 3 is een groot aantal verschillende woningtypes ontwikkeld. Op de kop van elk gebouw komen woningen met een beukmaat van ca 5.80 m - ca 5.90 m. Daartussen vier woningen met een beukmaat van ca 5.10 m en één woning met een beukmaat van ca 5.30 m. Alle woningen zijn binnenmaats 10,75 m diep. Doordat de woningen half verhoogd zijn, ligt je huis 1.00 m boven het maaiveld waardoor je dus ook vanuit die hoogte een fantastisch uitzicht hebt op het bos.

Ook kan gekozen worden voor een splitlevel woning, een woning met een vide of een volledige drielaagse woning. In de videwoningen kan gewoond worden op de eerste verdieping, waardoor er beneden een werkkamer gerealiseerd kan worden. De verschillende woningen leveren straks een speelse en gevarieerde gevel op, opgezet vanuit een grid. Binnen dit grid worden ramen, deuren en dakelementen toegevoegd zoals zonnepanelen.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop mei 2022

Woningtypen

Van de 21 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Buitenplaats Koningsweg - KKN 1, 2 en 3 Herenhuizen in het Bos

Van € 675.000 tot € 850.000 v.o.n.