Wonen in Kloosterakker

Assen Verkoop gestart
Van € 166.320 tot € 410.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 35 (geen beschikbaar)
 • Wonen 114 tot 143 m²
 • Aantal kamers 1 tot 4
 • Perceel 135 tot 572 m²

Project Wonen in Kloosterakker

Binnen het project “Wonen in Kloosterakker” worden 8 rijwoningen, 16 twee-onder-één kapwoningen en 11 kavels aangeboden door Ter Steege Bouw Vastgoed.

‘Wonen in Kloosterakker’ wordt gerealiseerd in de nieuwste woonbuurt van Kloosterveen genaamd Kloosterakker. In Kloosterakker wordt duurzaam gebouwd en wordt mede door de groene opzet van de wijk een prachtige en fijne plek om te wonen. Maar er zijn meer voordelen verbonden aan deze mooie kindvriendelijke wijk, alle voorzieningen zoals winkels en scholen zijn in Kloosterveen in nabije omgeving.

Duurzaamheid staat voorop tijdens de bouw van deze ruime woningen. De woningen zijn volledig gasloos en voldoen mede daardoor aan de laatste BENG-Eisen. Wat inhoudt dat de woningen (bijna) energie neutraal zijn. De zonnepanelen zorgen voor genoeg energie, terwijl de warmtepomp en warmte-terugwininstallatie de woning op een milieuvriendelijke manier verwarmen en ventileren. Dit betekent duurzaam wonen, lagere energiekosten en meer wooncomfort!

Binnen deze fase worden de volgende woningen en kavels aangeboden:

Zestien twee-onder-één kapwoningen:
-Kavels van +/- 278 m2 tot 391 m2
-Gemetselde berging

Acht rijwoningen:
-Kavels van +/- 126 m2 tot 202 m2

Elf kavels:
-De koopsom voor de vrije kavels betreft een 'vanaf' vrij op naam.
-Bestemd voor vrijstaand wonen
-Kavels van +/- 503 m2 tot 662 m2

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van het project ‘Wonen in Kloosterakker’? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars; Lamberink Nieuwbouwmakelaars of Oosting Makelaars.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop november 2021

Nieuws

 • 13 januari 2022

  Alle projectmatige woningen van het nieuwbouwproject Wonen in Kloosterakker zijn verkocht!

  ‘Wonen in Kloosterakker’ wordt gerealiseerd in de nieuwste woonbuurt van Kloosterveen genaamd Kloosterakker. In Kloosterakker wordt duurzaam gebouwd en wordt mede door de groene opzet van de wijk een prachtige en ...

  Lees meer op nieuwwonendrenthe.nl
 • 17 december 2021

  Succesvolle start verkoop Wonen in Kloosterakker Assen

  In de optiegesprekken wordt de verkoopdocumentatie en het verkooproces doorgenomen met de optant. Benieuwd naar het project? Kijk dan op de projectpagina of bel met één van de verkopende makelaars; Lamberink ...

  Lees meer op nieuwwonendrenthe.nl
 • 17 november 2021

  Verkoop gestart 'Wonen in Kloosterakker' te Assen!

  Binnen het project “Wonen in Kloosterakker” worden 8 rijwoningen, 16 twee-onder-één kapwoningen en 11 kavels aangeboden door Ter Steege Bouw Vastgoed. Duurzaamheid staat voorop tijdens de bouw van deze ruime ...

  Lees meer op nieuwwonendrenthe.nl

Woningtypen

Van de 35 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaars

Lamberink Makelaars & Adviseurs

Maandag bereikbaar vanaf 8:45
Bel 0592 338 410

Oosting Makelaars

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0592-310144
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads