Wellallee 1

Beegden Verkoop gestart
€ 591.555 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 1 (1 beschikbaar)
 • Wonen 206 m²
 • Aantal kamers 6
 • Perceel 485 m²

Project Wellallee 1

LANDELIJK WONEN

Wonen in Krijtenberg zal synoniem worden voor prettig wonen in een landelijke omgeving. De oude hoeve, die gebouwd is op de grondvesten van het historische Kasteel Beegden, wordt samen met de oorspronkelijk gracht in ere hersteld. Deze hoeve zal ook de sfeer bepalen in de verdere ontwikkeling van dit nieuwe 'buurtschap'. De woningen krijgen een landelijk karakter, zowel qua ligging als uitstraling. Met ruime percelen en uitgekiende woonconcepten.

RUIMTE, COMFORT EN EEN HISTORISCHE BASIS

Krijtenberg ligt tegen een waterrijk natuurgebied aan. Toekomstige bewoners krijgen dan ook het beste van twee werelden: het comfort van hedendaagse voorzieningen met materialen van duurzame kwaliteit, en een heerlijk wandel-, speel- en recreatiegebied vlak bij de huisdeur. Voeg hier de historische elementen, verwijzend naar de rijke geschiedenis, aan toe, en u krijgt een goed beeld van het uitermate prettige woonklimaat dat u kunt ervaren op het project Krijtenberg in Beegden.

CENTRALE LIGGING

De ligging van Krijtenberg is centraal, met Roermond en Weert op een steenworp afstand, terwijl Eindhoven, Venlo en Maastricht op nog geen half uur rijden van het Maasgouw-dorp Beegden liggen. De gemeente Maasgouw heeft verder alle noodzakelijke voorzieningen in huis. Kortom, een ideale plaats om te wonen. Wie weet bouwt u uw toekomst ook wel op deze historische grond.

De zogenaamde Coppen woning die gebouwd wordt is een riante vrijstaande woning met een woonoppervlak van maar liefst 206 m2 en is gelegen op een perceel van 485 m2. De woning is inclusief badkamer en toilet. De keuken is naar eigen wens in te bouwen.

Mocht u meer informatie willen ontvangen van deze woning, dan kunt u contact opnemen met de projectmakelaar van ons kantoor: Janneke Karis.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juli 2022

Woningtypen

Er is 1 huis in dit project beschikbaar

 • Vrijstaande woning

  Vrijstaande woning € 591.555 v.o.n.
  • wonen 206 m² wonen
  • aantal kamers 6 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Welallee 1 206 m² wonen 6 kamers € 591.555 v.o.n.

Verkoopmakelaar

Maat Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0475-351970
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Wellallee 1

€ 591.555 v.o.n.