't Konink

Beekbergen Verkoop gestart
Van € 217.000 tot € 276.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 10 (9 beschikbaar)
  • Wonen 35 tot 53 m²
  • Aantal kamers 1 tot 3

Project 't Konink

Omgeving
Beekbergen, een gezellig dorp aan de rand van de Veluwe in de Gelderse gemeente Apeldoorn. Het dorp telt ongeveer 5000 inwoners en het merendeel hiervan woont in de dorpskern.
Midden door het dorp loopt de Dorpstraat, de plek waar ‘t Konink wordt gevestigd en waar men terecht kan voor de dagelijkse boodschappen. Tevens bent u in Beekbergen aan het goede adres voor een heerlijke avond lekker uit eten. Verder kent Beekbergen zorg(instellingen), sportverenigingen, een basisschool en een goede busverbinding. Door de zeer gunstige centrale ligging is Beekbergen een geliefd dorp. Het wordt omringd door bossen, is gelegen op zeer korte afstand van de snelwegen A1 en A50 en bevindt zich nabij de grotere steden Apeldoorn en Arnhem. Mede hierdoor is het, vooral in de zomermaanden, ook een trekpleister voor vele vakantiegangers uit binnen-en buitenland.
Beekbergen is de perfecte plek voor het starten van een fiets- of wandeltocht midden over de Veluwe. De Veluwse bossen staan bekend om haar uitgestrekte heidevelden, bossen, zand- en graslandschappen die elkaar afwisselen. In die landschappen is een enorme diversiteit aan dier- en vogelsoorten aanwezig. Naast rust, vind je op de Veluwe diverse culinaire gelegenheden en culturele hotspots, zoals het Kröller Muller Museum en Paleis Het Loo.
In de zomermaanden rijdt in Beekbergen de Oud Veluwsche Stroomtrein en wordt er in juli en augustus op donderdagavond door het hele dorp de Veluwse Avondmarkt georganiseerd. Een leuk evenement voor zowel toeristen als de bewoners. Kortom een centraal gelegen dorp midden in de natuur. Een unieke plek!

Het complex
Appartementencomplex ‘t Konink is gevestigd midden in de dorpskern van Beekbergen aan de Dorpstraat. Het complex doet zijn naam eer aan door de familie Konink die op de locatie jarenlang met veel passie een automobielbedrijf met benzinepomp heeft gerund.
Het complex bestaat uit elf appartementen verdeeld over drie woonlagen die met elkaar zijn verbonden middels een centrale entree. De bovenste woonlaag heeft een schuin dakvlak met meerdere dakkapellen. De elf appartementen variëren in grootte van 35 m² tot 53 m² en zijn uitgerust met een buitenruimte en buitenberging. Aan de achterzijde van het terrein wordt één parkeerplaats per bouwnummer gerealiseerd.

De appartementen worden opgeleverd inclusief een standaard badkamer en sanitair. Daarnaast is ’t Konink helemaal van deze tijd: het appartement is volledig “gasloos”. De appartementen worden verwarmd middels vloerverwarming en daarnaast is het complex voorzien van meerdere zonnepanelen. Dit alles zorgt voor lage maandelijkse lasten.

Er wordt een Vereniging van Eigenaars opgericht waar u automatisch lid van wordt. De servicekosten bedragen circa € 50,– per maand.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop januari 2021

Woningtypen

Van de 10 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Driessen Woningmakelaars | Qualis

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 055-8431249
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

't Konink

Van € 217.000 tot € 276.000 v.o.n.