De Sweach

Beetsterzwaag Verkoop gestart
Van € 239.500 tot € 289.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 12 (geen beschikbaar)
  • Wonen 126 tot 146 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 162 tot 390 m²

Project De Sweach

Op een steenworp afstand van de prachtige bossen en heidevelden in het gewilde Beetsterzwaag. Daar ligt het nieuwbouwplan Fockema Andrealaan, project De Sweach. Hier verrijzen binnenkort twaalf rijwoningen in twee types. Aan de uiteinden van ieder blok bevinden zich de hoekwoningen van het type Roodborst. Tussen deze ruime robuuste kopse kanten bevinden zich nog eens vier tussenwoningen van het type Merel. Samen vormen ze een plek waar je geniet van rust, ruimte, vrijheid en natuur. En dat in een omgeving die zich kenmerkt door diversiteit.

Type Roodborst
Er zijn 4 woningen van het type Roodborst (bouwnummer 16, 21, 22 en 27). De woning heeft een woonoppervlakte van circa 146 m². De woningen worden standaard voorzien van een vrijstaande berging in de achtertuin. Deze berging is circa 5 m² groot. De woning heeft een ruime tuingerichte woonkamer en een open keuken. De eerste verdieping bestaat uit 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een tweede toilet, douchehoek en wastafel. Met een vaste trap komt u op de zolder waar nog twee kamers gerealiseerd kunnen worden.

Optiemogelijkheden:
- 2,05 meter uitbreiding op de begane grond
- openslaande tuindeuren
- ligbad in de badkamer
- dakraam op zolder

Type Merel
Het plan bestaat uit 8 tussenwoningen (bouwnummer 17 t/m 20 en 23 t/m 26). De tussenwoningen hebben een woonoppervlakte van circa 126 m². De woningen worden standaard voorzien van een vrijstaande berging in de achtertuin. Deze berging is circa 5 m² groot. De woning heeft een ruime tuingerichte woonkamer en een open keuken. De eerste verdieping bestaat uit 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een tweede toilet, douchehoek en wastafel. Met een vaste trap komt u op de zolder waar nog een kamer gerealiseerd kunnen worden.

Optiemogelijkheden:
- 2,05 meter uitbreiding op de begane grond
- openslaande tuindeuren
- ligbad in de badkamer
- dakraam op zolder

Mocht je vragen hebben dan vernemen wij het graag.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2020

Woningtypen

Van de 12 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaars

Makelaardij Hoekstra Heerenveen

Maandag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0513-628300

Makelaardij Sierd Moll

Maandag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0513-460101
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing