De Vos van Steenwijkstraat Beilen

Beilen Bouw gestart
€ 308.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 4 (geen beschikbaar)
  • Wonen 143 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 315 m²

Project De Vos van Steenwijkstraat Beilen

NOG 1 BESCHIKBAAR!!!

In het hart van Beilen, aan de Vos van Steenwijkstraat, realiseert Koenen Bouw vier twee-onder-één kapwoningen. De architectuur van de woningen is strak en verfijnd en sluit naadloos aan bij zijn omgeving. De woningen zijn GASLOOS en beschikken over een eigen carport met berging en een royale achtertuin op het zuiden.

Het dorp Beilen is een fijn dorp om in te wonen. Het plan aan de Vos van Steenwijkstraat kenmerkt zich door de ruime opzet met een groen karakter en maakt deel uit van een herontwikkeling. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik, zoals meerdere supermarkten, diverse winkels en café/restaurants, basis- en middelbare scholen, het station en sportverenigingen. Ook de snelweg A28, richting Assen/Groningen of Zwolle, is binnen een paar minuten bereikbaar (1,5 km).

De woningen hebben een beukmaat van 6,25m en zijn standaard 10,35m diep met aan de achterzijde standaard openslaande tuindeuren. De achterzijde van bouwnummer 12 en 13 is verlengd met 2.40m waardoor er een grote eetkamer ontstaat. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer, welke casco opgeleverd wordt. De ruime tweede verdieping heeft een mogelijkheid om een extra slaapkamer te realiseren. Hier bevinden zich tevens de opstelplaats voor de lucht/water warmtepomp en de balansventilatie.

Door het gebruik van natuurlijke hoogwaardige materialen krijgen de woningen een luxe uitstraling. Er wordt gebruik gemaakt van stenen met een grove structuur in verschillende metselwerkverbanden en op het dak worden luxe keramische pannen geplaatst. De woningen worden goed geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming op de begane grond én de eerste verdieping.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw april 2020

Woningtypen

Van de 4 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaar

Oosting Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0592-310144
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Vos van Steenwijkstraat Beilen

€ 308.000 v.o.n.