Berg en Terblijt - Vilt, 7 semi bungalows

Berg en Terblijt Bouw gestart
Van € 435.000 tot € 454.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 7 (5 beschikbaar)
  • Wonen 110 m²
  • Aantal kamers 3
  • Perceel 273 tot 366 m²

Project Berg en Terblijt - Vilt, 7 semi bungalows

Midden in de dorpskern van Vilt worden binnenkort deze zeer energiezuinige volledig levensloopbestendige semi-bungalows gerealiseerd. De woningen zijn voorzien van een volledig gelijkvloers woonprogramma op begane grond en beschikken over een privacyvolle achtertuin.

Indeling:
Begane grond:
Voortuin en plaats voor stallen van de personenauto, ruime woonkamer met openslaande tuindeuren naar de tuin (8.08 x 5.97/3.70 m), in open verbinding met de keuken, ouder slaapkamers (4.20 x 3.10 m) en een badkamer (2.57 x 1.95 m) voorzien van inloopdouche, vaste wastafel en hangcloset, inpandig bereikbare berging (3.15 x 3.63 m) welke is voorzien van een opstelplaats voor de wasmachine en wasdroger

1e verdieping:
Zolderkamer/hobbykamer (5.96 x 6.80 m) met opstelplaats warmtepomp en gebalanceerd ventilatiesysteem (WTW)
Het is mogelijk om tegen meerprijs op de bovenverdieping van de grote hobbyruimte twee extra slaapkamers een tweede badkamer en berging te realiseren. Zie voor details van deze indelingsoptie de plattegronden.

Overig
Er wordt geen gasleiding aangelegd, de woning is gasloos.
De woning wordt voorzien van energielabel A+++

Alle genoemde maten zijn circa maten

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze informatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

Uitgebreide verkoop informatie is verkrijgbaar via ons kantoor 043-6014010

Foto's

Omgeving

Levensloopbestendig wonen nét buiten Valkenburg aan de Geul

Bovenaan de Cauberg, op een hoogte van ongeveer 130 meter, ligt het dorp Vilt, wat deel uitmaakt van de gemeente Valkenburg aan de Geul. Rondom het dorp ligt het prachtige Limburgse Heuvelland, geliefd bij inwoners en toeristen uit binnen- en buitenland

Ondanks de kleinschalige opzet van het dorp worden er diverse dorpsactiviteiten georganiseerd en herbergt Vilt een aantal verenigingen. Ook is het dorp bekend van de Amstel GOld Rade, die hier ieder jaar finisht. Bewoners zeggen dan ook gekscherend dat VILT de afkorting is van "Very Important Little Town"

Voor de dagelijkse boodschappen ben je binnen 5 minuten in Berg en Terblijt en het gezellige centrum van Valkenburg. Vilt ligt langs de provinciale weg N590 die Valkenburg met Maastricht verbindt. Bus 4 zorgt voor een snelle verbinding op slechts 12 kilometer van het Vrijthof en circa 2 kilometer van het centrum van Valkenburg

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop november 2021
Start bouw december 2021

Woningtypen

Van de 7 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Ruijters Valkenburg - Heuvelland

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 043 601 40 10
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Berg en Terblijt - Vilt, 7 semi bungalows

Van € 435.000 tot € 454.000 v.o.n.