Singel 1416 te Berghem | 12 ruime 3-kamer appartementen aan de Wilhelminasingel

Berghem Verkoop gestart
Van € 298.000 tot € 349.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 12 (2 beschikbaar)
  • Wonen 90 tot 104 m²
  • Aantal kamers 3

Project Singel 1416 te Berghem | 12 ruime 3-kamer appartementen aan de Wilhelminasingel

12 ruime 3-kamer appartementen “Singel 1416” aan de Wilhelminasingel te Berghem

Berghem, een gemoedelijk dorp met een rijk verenigingsleven. Als je er al woont sta je er niet altijd zo bij stil.

In het dorp zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden. En in de omliggende omgeving is het goed vertoeven. Aan de zuidkant grenst het dorp aan het bosrijke gebied Herperduin, onderdeel van de Maashorst. Ga je het noorden in dan sta je zo bij de Maas met zijn meanderende dijk en fraaie uiterwaarden.

Het actieve verenigingsleven zorgt er voor dat er voor ieder wat wils is. Berghem heeft een grote voetbalvereniging, harmonie, toneelclub, wielervereniging, ed. En natuurlijk kan het carnaval hier niet onbenoemd blijven. Berghem heeft immers grote bekendheid verworven met zijn verlichte carnavalsoptocht die elk jaar vele bezoekers trekt uit de wijde omgeving.

Het openluchttheater Hoessenbosch ligt al 70 jaar in het mooie bos aan de rand van Berghem. Hier wordt een grote diversiteit aan voorstellingen gehouden, voor zowel jong enoud. Toneel, cabaret, muziek, Hoessenbosch biedt het.

Rondom de kerk biedt het dorp vele voorzieningen. Zo zijn er meerdere supermarkten aanwezig, een compleet gezondheidscentrum en andere winkels. In het dorpshuis De Berchplaets verzorgt men diverse activiteiten en biedt men onderdak aan veel verenigingen. En zoals het een goed dorp behoort zorgt onder andere café Roots voor de nodige gezelligheid met zijn buitenterras en gezellig café.

“Singel 1416” ligt tegen deze dorpskern aan. Zo zijn alle voorzieningen binnen handbereik en is het rustig wonen aan de brede singel. Met zijn twee rijstroken en brede tussenberm blijft het dorpse hier behouden. De ruime drie-kamer appartementen met lift, met overdekte eigen parkeerplaats en berging op het afgesloten achterterrein bieden veel ruimte. Gasloos en geen galerijen maar elk met terras/balkon aan zowel voor- als achterzijde. Met slechts twee appartementen per portiek per verdieping blijft het kleinschalige en dorpse karakter ook hier behouden. Een unieke kans op een centrale locatie.

SINGEL 1416

Op de hoek van de Wilhelminasingel en Van den Heuvelstraat in Berghem staat momenteel het bedrijfspand met woning voor Hendriks SGR.

De Wilhelminasingel, heeft zoals de naam al doet vermoeden, enige allure. In de straat staan veelal vrijstaande of twee-onder-één-kap woningen. De brede middenberm splitst de singel in tweeën, waardoor er een mooie afstand tussen de huizen onderling ontstaat. Het heeft de sfeer van een villawijk, die door zijn ruime opzet toelaat dat er grote losse woningen in de straat kunnen staan. Het nieuwe gebouw moet ogen als losse volumes. De parcelering is tot stand gekomen, doordat er gebruik is gemaakt van een ondergeschikt tussenlid. Het zorgt ervoor dat de kloeke metselwerk gebouwen er uitspringen. De beeldtaal is eenvoudig, er wordt in de verschillende volumes gespeeld met kleine verschillen in raamafmeting, de dakkapellen zijn anders van maat. In de rest van de straat is deze beeldtaal terug te vinden. Ondanks de vrijstaande huizen, lijken de gevelopeningen en de kleur van de bakstenen veel van elkaar weg te hebben.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2020

Woningtypen

Van de 12 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Van den Heuvel Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0412-405022
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Singel 1416 te Berghem | 12 ruime 3-kamer appartementen aan de Wilhelminasingel

Van € 298.000 tot € 349.000 v.o.n.