Piekenhoef Berghem Fase 5 - Koolzaadweg

Berghem Verkoop gestart
Van € 234.000 tot € 375.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 40 (geen beschikbaar)
  • Wonen 92 tot 111 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4
  • Perceel 108 tot 264 m²

Project Piekenhoef Berghem Fase 5 - Koolzaadweg

Het is prettig wonen in de Piekenhoef. Midden in het groen en met het bos in de achtertuin. Dat betekent niet dat u ver weg hoeft voor alledaagse voorzieningen zoals scholen, kinderopvangcentra, een dierenartsenpraktijk, de bushalte en een fitnesscentrum. Deze zijn gewoon in de wijk te vinden.

Het dorp Berghem ligt op steenworp afstand van de Piekenhoef. Grote kans dat u hier alles vindt wat u nodig heeft. Want voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij verschillende supermarkten. Een cadeau voor uzelf of een ander vindt u bij één van de leuke winkels in het dorpshart. Voor een hapje en een drankje zit u goed bij Café Roots, maar vergeet ook de verschillende cafetaria en het gezellige dorpshuis niet. Boekwurmen kunnen hun hart ophalen in de bibliotheek.

Toch naar de stad? Met een kwartiertje fietsen staat u in het gezellige Osse centrum. En vanuit de Piekenhoef rijdt u zo de autosnelwegen A50 en A59 op.

------------------------------

TYPE GOUDBERK
---------------------
De Goudberk bungalows hebben een compleet woonprogramma op de begane grond. De woonkamer heeft een open keuken. Met drie slaapkamers, een complete badkamer, een aparte technische ruimte en royale berging heeft u in deze woning heerlijk veel leefruimte.

Dit Mooie patiobungalow. Entree met garderobe, toilet en meterkast. Fijne woonkamer met open keuken en openslaande deur naar de patiotuin. Twee ruime slaapkamers en badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. Praktische inpandige berging en aparte technische ruimte met aansluiting voor de wasmachine en de technische installaties. Opstelplaats voor twee auto's op eigen terrein.

Het straatbeeld laat zowel de geschakelde als de vrijstaande patiobungalow zien. Deze prachtige bungalows hebben een mooie, royale raampartijen en zijn uitgevoerd in metselwerk dat deels wordt geschilderd en gecombineerd met duurzaam behandelde houten delen.

------------------------------

TYPE HONINGBOOM
-------------------------
De leuke hoek- en tussenwoningen van het type Honingboom hebben een frisse, eigentijdse uitstraling. Allemaal bestaan ze uit twee woonlagen. Ze staan op ruime percelen. De bouwnummers 13, 14, 27 en 28 hebben een garage, de overige woningen hebben een berging in de achtertuin die via een achterom te bereiken is. Het zijn mooie, moderne woningen die helemaal klaar zijn voor de toekomst!

Het type Honingboom bestaat uit 4 blokken. De woningen zijn uitgevoerd in metselwerk dat deels wordt geschilderd, gecombineerd met duurzaam behandelde houten delen. Dit zorgt voor een opvallend mooi gevelbeeld. De verticale belijning van de houten delen geeft het geheel een moderne en strakke uitstraling. De grote raampartijen zorgen voor een optimale lichtinval.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop december 2019

Woningtypen

Van de 40 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaars

Van den Heuvel Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 20:00
Bel 0412-405022

Van der Krabben makelaardij Oss BV

Telefonisch bereikbaar tot 18:00
Bel 0412-632928
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing