Vrije kavels De Pôlle

Berltsum
Van € 71.695 tot € 93.995 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 4 (3 beschikbaar)
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 620 tot 905 m²

Project Vrije kavels De Pôlle

Het ruim opgezette plan “De Pôlle” wordt gebouwd aan de rand van Berltsum. De rust en ruimte van het open Friese landschap bepalen het idyllische karakter van het dorp. De unieke ligging van “De Pôlle” aan open vaarwater geeft deze wijk een extra dimensie en geeft u de kans om op het mooiste plekje van Berltsum te wonen.

In De Pôlle zijn nog 4 vrije kavels beschikbaar. Deze kavels, variëren van circa 620 m² tot 905 m², zijn gelegen aan open vaarwater aan de rand van het nieuwbouwplan De Pôlle te Berlikum.

Het plan
Een voormalig kassencomplex vormt de locatie waarop het plan “De Pôlle” is gesitueerd. Mooi aan de rand van het dorp en aan doorgaand vaarwater gelegen. Dit vaarwater maakt onderdeel uit van de zogenaamde 'kleiroute'.

Foto's

Omgeving

Berlikum ligt in de gemeente Waadhoeke. De Waadhoeke bestaat uit 1 stad, 40 dorpen en ongeveer 47.000 inwoners. De gemeente ligt aan de Waddenkust in Noordwest Fryslân.

Voor de dagelijkse behoeften heeft Berltsum genoeg te bieden. Zo is er een supermarkt, een bakker en een slager. Er zijn twee scholen voor basisonderwijs en kinderopvang is goed geregeld. Er zijn meer dan 40 verenigingen voor sport en cultuur. Voetbalvelden, kaatsvelden, tennisbanen, een natuurijsbaan en heerlijke wandel- en fietspaden voor gezonde ontspanning dicht bij huis. Nieuwkomers ervaren het dorp als sociaal en gastvrij. Geloofsgemeenschappen in Berltsum zijn de Nederlands Hervormde, de Gereformeerde en de Doopsgezinde Gemeente.

Berltsum wordt door de Westergowei verbonden met de snelweg A32. Daarmee liggen Leeuwarden en Franeker op ongeveer 10 autominuten van het dorp. Andere plaatsen in de regio met goede voorzieningen zijn St. Annaparochie en Stiens. De busverbindingen zijn uitstekend. Zo gaat er op werkdagen ‘s ochtends elke vijftien minuten een bus naar Leeuwarden.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 4 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Makelaardij Hoekstra Leeuwarden

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 058 - 233 7 333

Makelaardij Friesland | Qualis

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 058-2449100
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing