Best - De Tuinen fase 1 (Aarlesche Erven)

Best Verkoop gestart
Van € 465.000 tot € 675.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 14 (7 beschikbaar)
  • Wonen 133 tot 168 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 140 tot 302 m²
Blikvanger De Tuinen in Best: nu inclusief uitbouw. Start bouw Q4 2023!
Open Huis
  1. Zaterdag 30 september van 11:00 tot 13:00

Project Best - De Tuinen fase 1 (Aarlesche Erven)

Kom jij zaterdag 30 september 2023 naar de inloopochtend van het nieuwbouwproject De Tuinen van Aarlesche Erven op kantoor bij ERA Makelaardij Ed Willems? De inloopochtend vindt plaats tussen 11.00 en 13.00 uur. Loop dan gerust even binnen bij ons kantoor aan Hoofdstraat 3 te Best. Wij voorzien je graag van meer informatie. Tot dan!

Best - Aarlesche Erven - De Tuinen fase 1 - De bouw gaat starten!

Dorps, groen en modern wonen. En dat in directe verbinding met de stad. In de Tuinen in gemeente Best komt alles samen. Deze duurzame woonwijk is onderdeel van het overkoepelende Aarlesche Erven dat in totaal vier deelplannen en 880 woningen kent. In deze groene en duurzame buurt met een sfeer geïnspireerd op de oude Brabantse dorpen ervaar je elke dag hoe fijn het buitenleven kan zijn. Ja, dit is nieuwbouw op z’n Best!

Proef van ruimte en rust
In de Tuinen ervaar je sereniteit en woon je ‘buiten’. Althans, zo voelt het haast. Het gebied ligt op loop- en fietsafstand van verschillende natuurgebieden: het Groene Woud, de Loonse en Drunense Duinen en de Kampina. Met de landschappelijke karakteristieken - zoals houtsingels, linten en grote groene openbare ruimtes - is deze wijk praktisch een verlengde van de omliggende natuur. Hier, in deze autoluwe en kindvriendelijke buurt, vind je een rustige thuishaven voor het hele gezin.

Een fijne plek om te wonen én op te groeien
In deze nieuwe woonomgeving is volop ruimte om te spelen, en te ontmoeten. Een plek waar iedereen zich thuis voelt. Hier komen verschillende leefstijlen samen. Jong, oud, single, samenwonend, gezinnen met kinderen of gepensioneerd, iedereen kan hier zijn plekje wel vinden.

Groen in de breedste zin van het woord
Duurzaamheid is een belangrijke pijler voor de Aarlesche Erven en dus de Tuinen. Met de bewoners als middelpunt vormen we een klimaatbestendige inrichting die niet alleen water opneemt, planten voedt, dieren lokt en de temperatuur reguleert, maar bovendien een aangename woonomgeving creëert.

Welke woning past bij jou?
De Tuinen is onderdeel van de Aarlesche Erven, een samenwerking tussen verschillende ontwikkelaars. In de Tuinen komen in totaal circa 120 duurzame woningen: hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. Een gevarieerd aanbod dat goed aansluit bij verschillende behoeften.

Interesse?
Ga direct naar de projectwebsite nieuwbouw-detuinen.nl en maak een Mijn Eigen Huis Account aan. Via het account kun je alle verkoopinformatie inzien. Voor vragen en/of voor het maken van een afspraak kun je uiteraard met ons kantoor contact opnemen / 040 269 25 30).

Foto's

Omgeving

De Tuinen overal dichtbij
De Tuinen ligt in de Aarlesche Erven, dat onderdeel is van de Brainport-regio Eindhoven. En de ligging is ideaal! Zo zijn er goede treinverbindingen, zit je binnen een mum van tijd op de snelweg en heb je zelfs het vliegveld dichtbij. Of je nu in Midden-Brabant of de Randstad (of zelfs Europa) moet zijn, de fantastische bereikbaarheid is een absolute pré!

Auto
Ga je met de auto op pad? De wijk is goed aangesloten op snelwegen: de A2 richting Eindhoven en Den Bosch, de A58 richting Tilburg en de A50 richting Nijmegen en Arnhem. Binnen een kwartier sta je op de High Tech Campus en Strijp-S, maar ook andere grote bedrijventerreinen zoals Esp.

OV
Vanuit Best biedt de trein een uitstekende ov-verbinding met Strijp-S en de centra van Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. Daarnaast zijn er goede busverbindingen met Eindhoven Airport en de verschillende campussen.

Fiets
De fiets speelt in de Aarlesche Erven en de Tuinen een prominente rol. Daarom krijgt de wijk een interne fietsstructuur met goede aansluitingen op de lokale bestaande fietspaden van Best. De speciale route stimuleert fietsverkeer tussen woon- en werkgebieden aan de westkant van het Stedelijk Gebied Eindhoven. In Best loopt de route parallel aan het Beatrixkanaal en het Wilhelminakanaal en rondom Aquabest

Voorzieningen in de buurt
Woon jij straks in de Tuinen in Best, dan heb je alles binnen handbereik. Hoe fijn is dat! Nieuw wonen en direct genieten van alle voorzieningen die er zijn. We zetten ze voor je op een rij.

Horeca en winkels
Voor de dagelijkse boodschappen pak je de fiets en binnen 7 minuten sta je in het centrum van Best. Hier vind je verschillende supermarkten (o.a. Albert Heijn, Plus en Aldi) en vele andere winkels én horeca. Lunchrooms, grand cafés en restaurants, het is er allemaal. Zin om uitgebreid te shoppen of om naar het theater of de bioscoop te gaan? In de Tuinen woon je op 20 minuten rijden van het centrum van Eindhoven.

Zin om te sporten?
Waar gaat jouw sportieve hart sneller van kloppen? Binnen sporten, buiten sporten, in teamverband of liever alleen? In Best kun je je hart ophalen. Zeker als je in de Tuinen woont. Voetbalclub V.V. Wilhelmina Boys ligt op 5 minuten fietsen, net als de korfbalvereniging, atletiekvereniging, tennisclub en het binnenzwembad. Op 10 minuten fietsen ligt ook Hockey Club MHC Best en nog een voetbalvereniging, tennisclub en een buitenzwembad. Ook zijn er in Best diverse sportscholen, dus kies maar!

Spel en avontuur in de wijk
In de Tuinen gaan kinderen op ontdekking in de buurt. De groene openbare ruimte krijgt natuurlijke speelelementen, zoals liggende boomstammen, stapkeien, een kabelbaantje en zelfs waterspelen zoals een sluisje of waterpomp. Naast deze grote speelplekken vormen de groene hofjes, erven en gaarden een speelruimte dicht bij huis. Onder toeziend oog van de ouders óf andere buurtbewoners leven kids zich hier volledig uit.

Leren en werken
Ideaal: er komt een basisschool middenin de wijk. Het schoolgebouw is straks gelegen in De Dries, dé ontmoetingsplek waar activiteiten voor de buurt en school worden georganiseerd. Ook zijn er in Best nog 9 andere basisscholen, een middelbare school en de Internationale School Eindhoven ligt op 30 minuten fietsen. Daarnaast biedt Brainport, als economisch kerngebied van nationale betekenis, andere bedrijvigheid. Letterlijk, want veel grote bedrijven zijn hier gevestigd. Thuiswerken? Dat is in jouw kantoor aan huis met uitzicht over het groen ook zeker geen straf.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop september 2022
Verwachte start bouw december 2023

Woningtypen

Van de 14 huizen in dit project zijn er nog 7 beschikbaar

Verkoopmakelaars

van Santvoort Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 040-2692530

ERA Makelaardij Ed Willems

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0499-374040
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing