Fruitmeester

Beverwijk Verkoop gestart
Van € 330.000 tot € 966.095 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 54 (1 beschikbaar)
  • Wonen 59 tot 188 m²
  • Aantal kamers 3 tot 6
  • Perceel 146 tot 447 m²

Project Fruitmeester

Wil jij in een omgeving wonen waar je omringd wordt door groen? Met ruimte voor meer beweging? Rust om je heen? Met tuinen en kassen waar je zelf groenten of kruiden kweekt, je samen met je gezin of buren fruit plukt, groenten oogst, er jam, taarten of soep van maakt naar grootmoeders recept. Kortom, terug naar de natuur in een omgeving waar je een gezondere manier van leven kunt vormgeven? De Fruitmeester in Beverwijk is een vernieuwend woonconcept, modern en helemaal van deze tijd en toch eigenlijk ook naar grootmoeders recept. Op meerdere manieren.

De Fruitmeester vertelt het verhaal van de iconische tuinderswoningen en bijbehorende schuren die kenmerkend zijn voor Beverwijk en omgeving. Hier komen vier bijzondere buurtjes met een eigen verhaal, een knipoog naar het verleden: van kleine tot grote teler, van arbeiderswoning tot ruimere kwekerswoning, alle met eigen kenmerkende eigenschappen. Ieder buurtje is verbonden met de tuinderscultuur, samen vormen ze één geheel. Het historische karakter krijgt een nieuw, modern jasje.

Of je nu alleen bent of met z’n tweeën, één of meerdere kinderen hebt. De Fruitmeester heeft voor ieder wat wils door veel variatie in type, grootte en uitstraling van de woningen. In de vier buurtjes wordt een diverse mix van woningen gerealiseerd. In totaal zijn het 54 woningen, bestaande uit 4 vrijstaande woningen, 18 twee-onder-één-kap-woningen, 11 rijwoningen en 21 kleine en grote appartementen. Deze krijgen de sfeer van tuinderswoningen, ‘herbestemde’ boerenhoeven, tot woning verbouwde ‘schuren’ en gezellige verandawoningen. Centraal in het plangebied, aan de vijver, realiseren we twee kleinschalige appartementengebouwen en een pluktuin, waar de hele buurt elkaar kan ontmoeten!

De Fruitmeester is gebaseerd op de unieke, historische waarden van de streek. De vergeten kwaliteiten uit de tuinderscultuur komen terug in de architectuur, het landschap en de duurzame invulling van dit unieke woongebied. Hier ervaar je straks het echte buitengevoel, kun je sporten, spelen, onthaasten en ontmoeten. De Fruitmeester biedt keuzes: gezellig samen tuinieren of lekker rustig in je eigen tuin ontspannen. Ook de vergeten kwaliteiten van vroegere, handige systemen voor duurzaamheid hebben we teruggebracht in de woningen en het landschap. Zo biedt De Fruitmeester volop mogelijkheden voor een duurzame, gezonde leefstijl en ouderwets woonplezier.

Het plan is gelegen in de wijk Binnenduin en ligt op een uitstekende locatie tussen de duinen en de westrand van Beverwijk. Aan voorzieningen geen gebrek. En met het Noord-Hollands Duinreservaat en het strand van Wijk aan Zee biedt de omgeving tal van recreatieve mogelijkheden. De Fruitmeester biedt ruimte en groen, terwijl het centrum van Beverwijk niet ver is. Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Schiphol zijn gemakkelijk en snel te bereiken.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop december 2021

Woningtypen

Van de 54 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing