Blauwestad Berlage Singels

Blauwestad Verkoop gestart
Van € 479.000 tot € 669.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 19 (19 beschikbaar)
  • Wonen 154 tot 180 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 280 tot 497 m²

Project Blauwestad Berlage Singels

OPEN HUIS ZATERDAG 1 APRIL!

KOMT U ZATERDAG 1 APRIL TUSSEN 12.00 UUR EN 15.00 UUR OOK LANGS?
WIJ VERTELLEN U GRAAG MEER OVER HET PROJECT BERLAGE SINGELS.
DE SHOWROOM VAN HET PROJECTBUREAU AAN HET REDERSPLEIN IS DEZE DAG GEOPEND VOOR ALLE NIEUWBOUWPROJECTEN IN BLAUWESTAD.

WAAR: REDERSPLEIN 2 BLAUWESTAD (HAVENKWARTIER)
WANNEER: ZATERDAG 1 APRIL VAN 12.00 UUR EN 15.00 UUR

In het bijzonder deel van Groningen aan het Oldambtmeer, waarin wonen, natuur en recreatie samenkomen vormt zich binnenkort een prachtig nieuwbouwproject genaamd Berlage Singels.

Het project Berlage Singels is een perfecte invulling van dit prachtige gebied dankzij de karakteristieke en kwalitatief hoogwaardige woningen die in ontwerp en uitvoering perfect aansluiten op de omringende natuur.

De wijk Berlage Singels bestaat in totaal uit 31 woningen (Fase 1 totaal 19 woningen, Fase 2 totaal 12 woningen), van binnen zeer modern en van buiten in een jaren dertig uitstraling met verschillende kenmerken van Amsterdamse School architectuur. Er worden 5 woontypes gebouwd, bestaande uit vrijstaande en twee-onder-1 kap woningen. De woningen variëren tussen de 143m2 en 190m2, met een kavel tussen de 280m2 en 500m2. Elke woning is zeer energiezuinig en voldoet aan de meest recente BENG norm (bijna energie neutraal). De woningen worden gebouwd met alle moderne bouw-, milieu- en isolatie eisen en zijn daardoor voorbereid op de toekomst.

De Generaal
De Generaal is de meest bijzondere woning van de Berlage Singels. In tegenstelling tot de andere woningen in het project heeft de Generaal een plat dak en is het de meest ruime woning met in de basis rond de 190 vierkante meter gebruiksoppervlakte. Deze exclusieve woning is in Amsterdamse School stijl gebouwd en valt gelijk op in de wijk. De woning heeft veel uitbreidingsmogelijkheden en indelingsopties waarmee de woning naar wens aangepast kan worden. De tweede verdieping heeft voldoende ruimte om eventuele extra slaapkamers of een hobbyruimte te realiseren.

De Kolonel
De Kolonel zorgt voor nog meer vrijheid. Door de karakteristieke uitbouw over alle verdiepingen biedt deze riante woning op elke verdieping extra ruimte vergeleken met de Majoor. Door de unieke plattegronden en grote lichtinvallen heeft de woning binnen een zeer aangename sfeer. De Kolonel heeft in basis 180m2 woonoppervlakte met nog veel uitbreidingsmogelijkheden en indelingsopties waarmee de woning naar wens aangepast kan worden. De tweede verdieping heeft voldoende ruimte om eventuele extra slaapkamers of een hobbyruimte te realiseren.

De Majoor
De Majoor is een riante vrijstaande woning met een klassieke uitstraling. De vrije doorkijk in de gehele woning zorgt voor een gevoel van luxe en sfeer. Naast de kenmerkende overstekken van de jaren dertig heeft deze woning een uniek en onderscheidend zadeldak. De Majoor heeft in basis 166m2 woonoppervlakte met veel uitbreidingsmogelijkheden en indelingsopties waarmee de woning naar wens aangepast kan worden. De tweede verdieping heeft voldoende ruimte om eventuele extra slaapkamers of een hobbyruimte te realiseren.

De Kapitein
De Kapitein is een twee-onder-één-kap woning met een langskap. De begane grond heeft een ruime en lichte, naar wens verlengbare woonkamer. Aan de achterzijde van de woonkamer zorgen de dubbele openslaande deuren voor een royale lichtinval en een goede verbinding met de achtertuin. Net zoals bij de andere type woningen is de optionele garage ook uit te voeren als slaap/badkamer zodat een levensloopbestendige woning gecreëerd wordt. De eerste verdieping heeft standaard drie (slaap)kamers en een complete badkamer. Op de tweede verdieping ligt nog een grote open ruimte die naar wens ingericht kan worden. Ook ligt hier de technische ruimte/wasruimte.

De Luitenant
De Luitenant is een twee-onder één-kap met een dwarskap. De begane grond heeft een ruime en lichte, naar wens verlengbare woonkamer. Aan de achterzijde van de woonkamer zorgen de dubbele openslaande deuren voor een royale lichtinval en een goede verbinding met de achtertuin. Net zoals bij de andere type woningen is de optionele garage ook uit te voeren als slaap/badkamer zodat een levensloopbestendige woning gecreëerd wordt. De eerste verdieping heeft standaard drie (slaap)kamers en een complete badkamer. Op de tweede verdieping ligt nog een grote open ruimte die naar wens ingericht kan worden. Ook ligt hier de technische ruimte/wasruimte.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2022

Woningtypen

Van de 19 huizen in dit project zijn er nog 19 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Boekholt nieuwbouwspecialist B.V.

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 050 3114647
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Blauwestad Berlage Singels

Van € 479.000 tot € 669.000 v.o.n.