Parckweide 2020 fase 2

Bodegraven Bouw gestart
Van € 323.630 tot € 480.415 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 72 (17 beschikbaar)
  • Wonen 122 tot 155 m²
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 117 tot 278 m²

Project Parckweide 2020 fase 2

Na Parckweide fase I, gaat De Raad Bouw in 2020 verder met Parckweide fase II.

Parckweide fase I bestaat uit 35 eengezinswoningen en zijn gesitueerd in een groenachtig gebied. Deze groene omgeving is prettig voor jong en oud. In fase II wordt de wijk uitgebreid met 72 duurzame eengezinswoningen. Beide fases sluiten goed op elkaar aan, zodat het één geheel gaat worden.

Chique eengezinswoningen van alle gemakken voorzien

In Parckweide fase 2 worden 29 eengezinswoningen van het Type A ontwikkeld. De woningen liggen op een ruime kavel en hebben allemaal een eigen karakter en eigen kenmerken. Gevels in verschillende kleuren, stoere details in het metselwerk en hier en daar erkers of tuitgevels die doen denken aan oudhollandse pakhuizen. De lichte en moderne woningen zijn van alle gemakken voorzien. De huizen worden duurzaam verwarmd en gekoeld met een warmtepomp. Dat betekent comfortabel wonen met een vloerverwarmings- en koelingssysteem.

De woonoppervlaktes van deze woningen variëren van ca. 122m² tot ca. 133m² en zijn voornamelijk georiënteerd op het Oosten en Westen. De woningen zijn 5-kamerwoningen en worden standaard uitgevoerd met 3 slaapkamers op de verdieping en een ruime zolder waar eventueel ook één of twee slaapkamers kunnen worden gerealiseerd.

Luxe wonen in een gemoedelijke groene buurt

In Weideveld staan straks 43 luxe ruime rijwoningen die niets te wensen overlaten. De warme uitstraling van de speels ontworpen gevels geven direct een thuisgevoel. Bovendien kan je op veel manieren je eigen stempel drukken op het uiterlijk van de woning door bijvoorbeeld te kiezen voor een dakkapel, een uitbouw, een Frans balkon of openslaande deuren naar de voortuin. Alle woningen beschikken over een heerlijke achtertuin en voortuin. Enkele huizen hebben de mogelijkheid om op eigen terrein te parkeren.

De woonoppervlaktes van deze woningen variëren van ca. 144m² tot ca. 155m² en zijn voornamelijk georiënteerd op het Zuiden en (Zuid)-Westen. Een deel van deze woningen is voorzien van een parkeerplaats op eigen terrein. De woningen zijn 5-kamerwoningen en worden standaard uitgevoerd met 3 slaapkamers op de verdieping en een ruime zolder waar eventueel ook één of twee slaapkamers kunnen worden gerealiseerd.

Duurzaam & comfortabel

De woningen zijn uitgerust met een warmtepompsysteem voor de verwarming en koeling. Dit systeem gebruikt warmte uit de bodem en is veel duurzamer dan gasverwarming. Het zorgt bovendien voor een heerlijk aangenaam klimaat in de woning. In de winter verwarmt de vloerverwarming de woning. Het mooie van dit systeem is dat het ’s zomers een omgekeerde werking heeft en zorgt voor koeling, zodat er in de woning altijd een behaag­lijke temperatuur is.

Architectuur

Er is gekozen voor een architectuur geïnspireerd op het typische oud-Hollandse huis met tuitgevel. De woningen zijn warm van uitstraling met stoere afwerking. Alle woningen zijn individueel herkenbaar door verschillende keuzes in gevelindeling en kleur van het baksteen. Het plan kent vier verschillende baksteenkleuren afgewisseld met een gekeimde gevel in zacht witte kleur.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop juli 2020
Start bouw september 2020
Verwachte oplevering januari 2022

Woningtypen

Van de 72 huizen in dit project zijn er nog 17 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Drieman Bodegraven Lugthart

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0172-460800
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Parckweide 2020 fase 2

Van € 323.630 tot € 480.415 v.o.n.