Raatakker FASE II

Borger
Van € 270.000 tot € 370.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 12 (12 beschikbaar)
  • Wonen 135 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 161 tot 368 m²

Project Raatakker FASE II

12 woningen aan de Raatakker in Borger!

Op zoek naar een comfortabele en energiezuinige woning in een leuke woonomgeving? Dan is een woning aan de Raatakker in Borger de ideale locatie voor je nieuwe thuis!

Gelegen in de gewilde en ruim opgezette wijk "Daalkampen" van Borger worden 2-onder-1-kapwoningen (8 stuks) gerealiseerd en rijwoningen (4 stuks). De woningen kenmerken zich door de fraaie architectuur en de speelse indeling in de straat met de verspringende gevels en hebben daarnaast een vrij uitzicht naar het voorgelegen groen.

*2-onder-1-kapwoningen*

De 2-onder-1-kapwoningen beschikken over een ruime straatgerichte woonkamer en een open keuken, hebben in de basis 3 slaapkamers maar dankzij de vaste trap naar de 2e verdieping zijn er mogelijkheden om dit uit te breiden. De bouwnummers 51, 52 en 62 zijn daarnaast ook nog standaard voorzien van een garage. Bij de overige bouwnummers is dit optioneel ook mogelijk.

*Rijwoningen*

De rijwoningen beschikken over een ruime tuingerichte woonkamer en een open keuken, hebben in de basis 3 slaapkamers maar dankzij de vaste trap naar de 2e verdieping zijn er mogelijkheden om dit uit te breiden. Bouwnummer 53 op de linkerhoek is standaard voorzien van een aangebouwde garage/berging en bij de rechterhoek is dit optioneel.

Duurzaam

De woningen worden gebouwd volgens de actuele normen op het gebied van energie en duurzaamheid. Denk hierbij bv. aan:
- Optimale dak-, gevel- en vloerisolatie;
- Kunststof kozijnen met HR++ beglazing;
- Warmtepomp op bodemwarmte;
- Vloerverwarming en -koeling op de begane grond en 1e verdieping;
- Mechanisch ventilatiesysteem met CO2-sensor in de woonkamer;
- PV-panelen op het dak.

Omgevingsinformatie:
Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop- als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.
Winkelvoorzieningen:
Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.
Sportieve ontspanning:
Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.
Cultuur en uitgaan:
Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde "Hunebedcentrum", bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.
Assen, Groningen en Emmen:
Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 12 huizen in dit project zijn er nog 12 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Wim Stuursma Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 0599-236666
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Raatakker FASE II

Van € 270.000 tot € 370.000 v.o.n.