Bornsche Maten, Havezathe - Eschwonen

Borne
Van € 367.500 tot € 540.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 35 (1 beschikbaar)
  • Wonen 139 tot 189 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 235 tot 444 m²

Project Bornsche Maten, Havezathe - Eschwonen

JOUW THUISHAVEN

Terug in verkoop: - Bouwnummer 132 Havezathe - € 392.895,- v.o.n.

De bouw is gestart, verwacht wordt dat deze woning in de periode na de bouwvak en voor het eind van dit jaar wordt opgeleverd. De woning wordt voorzien van de volgende meerwerkopties (bij de v.o.n. prijs inbegrepen):

- uitbouw 2.40 meter;
- geïsoleerde deur van keuken naar berging;
- isoleren van de bergingsvloer d.m.v. een betonnen systeemvloer met kruipluik;
- loodslabbe, t.b.v. het na oplevering plaatsen van een carport;
- extra brede pui in achtergevel, betreft dubbele deuren met zijlichten;
- stopcontact, afgemonteerd aparte groep in de meterkast (voor bijvoorbeeld een wasdroger);
- dubbel stopcontact buiten (spatwaterdicht);
- loze leiding (naar willekeurige plaats);
- vorstvrije buitenkraan;
- vergroten boiler (230 liter).
Wilt u duurzaam wonen in een mooie, comfortabele nieuwbouwwoning op een fraaie plek? Dan is Borne dé plek voor u. De centrale ligging, de goede voorzieningen en de nabijheid van prachtige natuur zorgen ervoor dat het in Borne prettig wonen en werken is.

Eschwonen
Bent u op zoek naar rust en ruimte? Dan voelt u zich zeker thuis in Eschwonen in Borne, aan de rand van het groene buitengebied en ingesloten tussen het prachtige Twentse coulisselandschap en het karakteristieke authentieke hart van Borne.

Eschwonen is een van de acht deelplannen van de wijk Bornsche Maten. Het is gelegen aan de rand van Borne waardoor de natuur nabij is. Basisonderwijs, dagopvang, buitenschoolse opvang, een sporthal en mogelijkheden voor het organiseren van wijkactiviteiten bevinden zich onder één dak in het nabij gelegen deelgebied de Veste. Eschwonen in Borne is de ideale uitvalsbasis om volop te genieten van de Twentse rust. U loopt zo naar de Bornsche Beek of het Beekpark waar u heerlijk kunt ontspannen in het groen of bij het water. Ook als u graag de gezelligheid opzoekt, is Eschwonen een prima thuisbasis. Op de fiets bent u zo in het levendige centrum van Borne waar u alles vindt wat u dagelijks nodig heeft. Diverse uitvalswegen (zoals de A1 en de A35) bevinden zich op korte afstand. Daarnaast staat veiligheid in de wijk voorop. Het is een 30 km-zone en auto's zijn hier te gast.

Havezathe
De 24 twee-onder-één kapwoningen en de 11 vrijstaande woningen type "Havezathe" worden gekenmerkt door unieke en stijlvolle details in afwerking. De woningen worden gebouwd met een sterke eigen identiteit en een luxe uitstraling. Behalve tussen vrijstaand en twee-onder-een-kap kunt u ook nog kiezen tussen een woning met een stolpkap of een traditioneel zadeldak. De woningen zijn heerlijk ruim en compleet en staan op een royale kavel met veel ruimte in en om het huis, zoals een voor- én achtertuin. De grote raampartijen garanderen een optimale lichtinval. De roedeverdeling zorgt voor een authentieke jaren ’30-uitstraling en veel gezelligheid. Waar de ene helft van de tweekapper een topgevel heeft, is de ander uitgerust met een dakraam.

De woningen worden zeer compleet opgeleverd, inclusief:
- Fraai ontwerp met rijke detaillering
- Zeer complete woning; inclusief sanitair, tegelwerk en luxe keuken
- Energiezuinig met veel comfort
- Vloerverwarming begane grond en op de eerste verdieping
- Volledig gasloos
- Ruime en groene woonwijk

Looks van vroeger, comfort van nu!
De klassieke oogopslag van deze woning smelt moeiteloos samen met het luxe comfort dat je binnenin ervaart. Door de hoogte van de woning heeft u op de verdiepingen even veel ruimte als op de begane grond. Zo is de zolder zo groot dat je er makkelijk een extra kamer kunt realiseren. Er zijn diverse opties om de woningen aan te passen en uit te breiden. Voor nóg meer ruimte en nóg meer licht.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Foto's

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Van de 35 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Euverman & Nuyts Borne

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 074-2662300
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Bornsche Maten, Havezathe - Eschwonen

Van € 367.500 tot € 540.500 v.o.n.