Bornsche Maten, De Hoeve - Eschwonen

Borne
Van € 279.500 tot € 315.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 19 (5 beschikbaar)
  • Wonen 116 tot 130 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 135 tot 241 m²

Project Bornsche Maten, De Hoeve - Eschwonen

Na een lange werkdag is het heerlijk ontspannen in jouw comfortabele droomhuis in het prachtige nieuwe deelplan Eschwonen in Borne. Een leuke, ruim opgezette wijk waar je helemaal tot rust komt. Ruimte, rust, groen en gezelligheid gaan hier hand in hand met stedelijke voorzieningen.

STANDAARD MET EPC 0,0

JOUW THUISHAVEN IS DE PERFECTE UITVALSBASIS

Eschwonen in Borne is de ideale uitvalsbasis om volop te genieten van de Twentse rust. Je loopt zo naar de Bornsche Beek of het Beekpark waar je heerlijk kunt ontspannen in het groen of bij het water. Ook als je graag de gezelligheid opzoekt, is Eschwonen een prima thuisbasis. Op de fiets ben je zo in het levendige centrum van Borne waar je alles vindt wat je dagelijks nodig hebt. In de Bornsche Maten zijn volop faciliteiten. Direct naast het plan is het multifunctioneel centrum De Veste met daarin onder meer een sporthal, basisschool De Veste en een kinderopvang. Vanaf Eschwonen is de Beeparkschool op loopafstand. Via de A1 en de Bornsche Beeklaan bereik je heel eenvoudig jouw nieuwe woning.

WAAR WIL JIJ WONEN?

De Hoeve bestaat uit 19 woningen. Een rij met zes woningen staat aan de Rozenbottel en aan de Honingbes staan nog twee rijen van zes en zeven woningen. Je kunt kiezen voor een hoekwoning of een tussenwoning. Allemaal ruime gezinswoningen met een fijne tuin, drie slaapkamers en een zolder. Start hier het nieuwe hoofdstuk in jouw wooncarrière?

Alle ruime gezinswoningen zijn:
- Standaard met EPC 0,0;
- Zéér compleet: inclusief sanitair, tegelwerk en keukencheque;
- Volledig gasloos en inclusief zonnepanelen;
- Duurzaam en energiezuinig.

Voel je thuis in de Bornsche Maten!

De woningen hebben stuk voor stuk een klassieke en stijlvolle architectuur. Door het witte kenmerk krijgt elke woning een eigen karakter. In iedere rij met woningen kun je kiezen voor een woning met een markante dwarskap. Door deze bijzondere twist hebben deze woningen extra veel leefruimte op de tweede verdieping. Of ga je voor één van de andere hoekwoningen of een gezellige tussenwoning?

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 19 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Euverman & Nuyts Borne

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 074-2662300
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Bornsche Maten, De Hoeve - Eschwonen

Van € 279.500 tot € 315.000 v.o.n.